Poze Liga studentilor politehnisti

 • GREVA DE PROSTEST A STUDENTILOR ANOSR!!!

  Poza: GREVA DE PROSTEST A STUDENTILOR ANOSR!!!

 • Balul Studentilor Romi, editia 2011

  Poza: Balul Studentilor Romi, editia 2011

 • Connex pentru viitorul studentilor din telecomunicatii

  Poza: Connex pentru viitorul studentilor din telecomunicatii

 • PRACTeam - lansare proiect

  Poza: PRACTeam - lansare proiect "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri"

 • ROBOCHALLENGE 2014

  Poza: ROBOCHALLENGE 2014

 • Inscrieri in Liga Companiilor la fotbal

  Poza: Inscrieri in Liga Companiilor la fotbal

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul liga studentilor politehnisti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la liga studentilor politehnisti. Pozele pe tema liga studentilor politehnisti cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul liga studentilor politehnisti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la liga studentilor politehnisti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la liga studentilor politehnisti.