Agenția Limonade a sărbătorit 1 an cu o nouă echipă

BUCURESTI - 23 martie 2017

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Media / Publicitate, HR

Din martie 2016 Agenția Limonade are o nouă conducere. Probabil e una din cele mai tinere echipe din acest domeniu, media de vârstă este de 24 de ani. Vezi rezultatele lor!

Agenția Limonade a sărbătorit 1 an cu o nouă echipă

     Stimați parteneri,

     E o perioadă specială pentru ca anul trecut pe vremea asta Marius Popa începea activitatea ca manager și owner în Agenția Limonade! Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru faptul că ați ales să colaborați cu noi!

     Datorită vouă am putut crea 4 locuri noi de muncă , am putut pune în practică cunoștințele noastre de marketing și să fim partenerul vostru de încredere în promovarea online.

     A fost un an frumos dar în același timp provocator pentru că fiecare domeniu e diferit și e nevoie de implicare în a înțelege cât mai bine nevoile fiecărui proiect!

    Consider ca a fost o alegere înțeleaptă și uitându-mă în urmă avem foarte multe realizări, ducând mai departe calitatea și profesionalismul Danielei Irimia (fondatoarea Agenției). Cu această ocazie îi mulțumesc pentru tot ce face brandul Limonade din 2009 până în prezent!

    În acest timp am promovat 18 proiecte: am finalizat 3 siteuri (https://www.hto.ro/ , www.nicometaltub.ro si http://www.visionconsulting.ro/), s-au administrat campanii de Adwords si Facebook Ads în valoare de peste 56.000 lei si s-au optimizat aproximativ 100 de cuvinte pe care le-am adus pe prima pagina in Google, am realizat 2 logo-uri pt Frutticon si Solutii pompare si am salvat 100 de brazi promovând proiectul http://decortrendy.ro/ .

     Ne asumăm tot ceea ce facem și suntem conștienți că au fost și momente mai dificile dar suntem aici pentru a progresa și pentru a da rezultate bune!

    Am format o echipă nou alături de care am putut pune în practică ideile noastre despre marketing, promovare și suport pentru clienții noștri. Ne putem considera cea mai tânără echipă din domeniu: media de vârstă este de 24 de ani.

Mulțumim, toate aceste lucruri nu se puteau realiza fară ajutorul vostru!

Moto: Singura constantă este evoluția. Inainte!

Semnat de Marius Eugen Popa – owner și manager Agenția Limonade

Despre Limonade

Suntem o echipă interactivă tânără, orientată spre client și performanțe. Înființată în 2009, agenția noastră și-a respectat întotdeauna angajamentele față de clienți și parteneri.

Ne bazăm pe experiența si profesionalismul specialiștilor noștri pentru a livra consultanță de marketing, SEO, Google Adwords, promovare pe Facebook. Oferim pachet complet pentru promovarea afacerii tale: începând de la strategie de publicitate, alegerea brand-ului, creare de site-uri (landing page, site de prezentare sau magazin online), grafică (logo și bannere), optimizare pentru motoarele de cautare, anunțuri si reclame prin Facebook și Google Adwords până la administrarea conturilor de Social Media (postări zilnice, cresterea notorietății si a numărului relevant de like-uri și fani).

Ne găsiți în București , la biroul nostru din zona Unirea sau online. Te așteptăm să ne contactezi pentru o ofertă de pret!