FRANCEZA MODERNA INCAPE INTR-UN BUZUNAR

Timisoara - 13 mai 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Daca doriti o garantie ca dictionarul pe care il folositi in mod curent nu contine sensuri invechite si iesite din uz, atunci Editura Linghea este solutia. Dictionarul de buzunar francez-roman, roman-francez pe care vi-l propunem este, asa cum v-am obisnuit deja, usor de folosit, cu un format contemporan si tiparit in conditii grafice excelente.

FRANCEZA MODERNA INCAPE INTR-UN BUZUNAR

Dictionarul va va fi util nu doar in calatorii, ci si la scoala sau la cursurile de limbi straine. Va va ajuta sa va faceti intelesi in situatiile de zi cu zi, sa va exprimati mai clar si sa comunicati mai bine. In conceperea  lui am pornit de la cele mai noi dictionare explicative ale editurilor renumite (Petit Robert, Petit Larousse, Hachette encyclopédique etc.). Cele 640 de pagini contin 30 000 de cuvinte actuale, exemple practice si expresii, precum si o lista a celor mai importante verbe neregulate. Am ales cu grija cuvintele si expresiile cel mai des folosite, atat in limba scrisa, cat si in limbajul colocvial.

Suntem convinsi ca dictionarul nostru va va fi un ajutor de nadejde. Am avut grija sa adaugam numeroase expresii, exemple si locutiuni care sa ilustreze modul de folosire a cuvintelor. In plus, ghidandu-va dupa notele noastre, aveti siguranta ca ati ales cea mai buna exprimare. 

Despre Linghea

Editura Linghea, cu sediul principal la Brno (Cehia) si filiale in cinci tari europene, are peste 15 ani de experienta in dezvoltarea tehnologiei instrumentelor lingvistice. Calitatea dictionarelor noastre a facut din Linghea liderul pe acest segment in Cehia si in Slovacia si un competitor important pe piata din Romania. Pe langa dictionare, publicam ghiduri de conversatie foarte populare in cinci tari (Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania), astfel ca numarul total de ghiduri Linghea depaseste 150 de titluri. Oferta noastra mai cuprinde compendii de gramatica atractive si bine structurate, precum si alte instrumente lingvistice.
In afara de editiile tiparite, pregatim si versiuni electronice pentru Windows, Windows Mobile, iPhone/iPad sau Android. Mai multe detalii pe: www.linghea.ro. Contactati-ne pentru comenzi si informatii la adresa de e-mail info@linghea.ro sau la sediul Editurii Linghea din Timisoara, str. Memorandului nr. 21 (tel. 0356 71 12 11).

Taguri: lingheadictionalbuzunar