Poze Localizare

 • SafeKids GPS Locator

  Poza: Sistem de localizare GPS pentru copii

 • Localizare pe harta Bucurestiului

  Poza: Localizare pe harta Bucurestiului

 • SeniorERP integreaza tehnologia Virtual Earth, platforma de localizare online dezvoltata de Microsoft

  Poza: SeniorERP integreaza tehnologia Virtual Earth, platforma de localizare online dezvoltata de Microsoft

 • Harta locurilor braconate. Sursa: www.hartapescar.ro

  Poza: Pescarii trec la acţiune in România. Reţeaua de localizare HartaPescar.ro s-a alăturat asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta (SDD) pentru ape mai curate

 • Tehnologie pentru cresterea autonomiei si securitatii persoanelor in varsta in afara domiciliului

  Poza: Tehnologie pentru cresterea autonomiei si securitatii persoanelor in varsta in afara domiciliului

 • DONIS va invita la ROMMEDICA 2008, in perioada 7-10.05.2008. Pentru bilete de intrare gratuite sau pentru indicatii de localizare rapida a standului DONIS in cadrul expozitiei, va rugam sa telefonati la 0723.278.727.

  Poza: DONIS va invita la ROMMEDICA 2008, in perioada 7-10.05.2008. Pentru bilete de intrare gratuite sau pentru indicatii de localizare rapida a standului DONIS in cadrul expozitiei, va rugam sa telefonati la 0723.278.727.

 • CargoTrack

  Poza: Solutia optima de monitorizare vine de la CargoTrack

 • În această săptămână vă așteptăm la Salonul Auto București & Accesorii !

  Poza: În această săptămână vă așteptăm la Salonul Auto București & Accesorii !

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul localizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la localizare. Pozele pe tema localizare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul localizare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la localizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la localizare.