E coleg si ecolog. Uneori si e-coleg !

Satu Mare - 31 august 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Astazi a fost prima mea zi de scoala.

Masinute electrice copii.Modele si preturi:http://www.masinute-copii.ro/

Mama si tata m-au adus de manuta pana in clasa unde m-au asezat frumos in banca mea. Apoi au plecat si m-au lasat singurica, dar eu deja nu mai aveam nevoie de ei pentru ca m-am descurcat.

Doamna invatatoare ne-a strigat dupa numele de la catalog si astfel am aflat ca pe baietelul de langa mine il cheama Dragos. Dragos este un baietel slabut si inaltut, care vorbeste foarte frumos.

Dupa ce s-a terminat scoala, am iesit in parc dupa amiaza cu bunicul. Aici m-am intalnit din nou cu Dragos si m-am bucurat foarte mult. Cred ca si el s-a bucurat, pentru ca m-a recunoscut si a venit la mine imediat cum m-a vazut. Era intr-o masinuta foarte frumoasa pe care o conducea el, iar in spate taticul lui avea un radio cu antena.

Dragos i-a spus taticului lui ca eu sunt colega de clasa cu el si mi-a oferit si mie masinuta lui sa o conduc. Bunicul i-a zis ca ii multumeste, dar fetitele trebuie sa se joace cu papusi, nu sa conduca masini. Noroc cu tatal lui Dragos care l-a convins pe bunul ca si mie mi-ar placea foarte mult sa am o masinuta la fel.

Am condus si eu, desi nu prea stiam ce sa fac, dar masinuta parca mergea singura. Bunicul l-a laudat pe Dragos si i-a spus ca este ecolog si ca bine ar fi daca si cand va fi mare o sa conduca tot o masina electrica, sa ramana ecolog, dar eu nu am inteles ce e aia. Cred ca a vrut sa spuna ca sa ramana tot cu mine in clasa, si mie mi-ar placea sa il am coleg pe Dragos si cand o sa fim mari.

Cand am plecat din parc, Dragos m-a intrebat daca stiu sa scriu la calculator, ca el vorbeste deja cu alti colegi pe internet, dar eu inca nu stiu cum. Dar o sa invat cat mai curand, ca sa vorbesc cu el si cand nu suntem afara.

Iar bunicul l-a intrebat pe tatal lui Dragos de unde i-a cumparat masinuta electrica pentru copii, iar el i-a spus ceva tot despre internet, de pe www.lumeacopiilor.com.ro, unde se gasesc multe modele de masinute electrice pentru copii.

Eu cand o sa fiu mare vreau sa conduc o masina electrica adevarata. Si sa fiu colega tot cu Dragos.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.LumeaCopiilor.com.ro, www.triciclete-de-copii.ro, www.patuturi-de-copii.ro si saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi detalii si preturi saniute copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/e-coleg-si-ecolog-uneori-si-e-coleg