Noi, cei din linia intai de productie

Timisoara - 24 septembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Retail

Ma cheama Ponti. Giani Ponti.

Vezi modele si preturi la carucioare copii:http://carucioare-de-copii.ro/

Sunt unul din inginerii de inalta calificare de la fabrica de produse pentru copii Brevi, aflata undeva langa Bergamo, in Italia.

Aici lucram nonstop pentru copiii vostri. Proiectam, desenam, stergem, o luam de la capat, pana gasim liniile perfecte pentru ca in magazine sa ajunga doar ce este mai bun. Nu putem pune emblema Brevi decat pe produse de cea mai buna calitate, iar aceia dintre voi care au cumparat jucarii sau accesorii pentru copii de la noi stiu foarte bine acest lucru, desi multa lume nu a remarcat numele firmei noastre pe ceea ce a cumparat. Asta nu ma deranjeaza deloc, ba din contra, sunt foarte multumit cand stiu ca cei care ne-au ales au facut asta pentru ca au apreciat un produs de calitate, fara sa ii intereseze neaparat producatorul. Iar cand merg pe strada si vad la tot pasul marca Brevi, am satisfactia ca tot ceea ce fac este exact ce trebuie.

Daca sunt fericit? Se poate si mai bine... Sunt foarte multumit de jobul meu, dar mi-as dori mai mult. Sunt inca tanar, dar vreau sa imi gasesc si eu marea iubire, ca orice barbat. Sa imi intemeiez apoi o familie, sa am un copil caruia sa ii ofer tot rodul muncii mele.

Caci, asa cum va inchipuiti, nu poate fi o bucurie mai mare decat sa stii ca un carucior sau un leagan-balansoar de interior gandit de tine, cu care te mandresti ca poate fi gasit in orice casa din Europa, ar putea sa il faca fericit in primul rand pe propriul tau copil. Dar... mai am de asteptat pana atunci si imi dau seama ca nu este chiar asa de simplu.

Pentru tine insa, un parinte fericit din Romania, lucrurile stau mult mai simplu: tastezi de la calculatorul personal www.lumeacopiilor.com.ro si primesti acasa, rapid si cu transport gratuit un leagan sau un balansoar marca Brevi. O bucatica din sufletul meu special pentru copilul tau.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.LumeaCopiilor.com.ro, www.triciclete-de-copii.ro, www.patuturi-de-copii.ro si saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/noi-cei-din-linia-intai-de-productie