Craciunul in mediul virtual

BUCURESTI - 11 decembrie 2008

Comunicat tip General in Social

Sentimente.ro, site-ul de dating si social networking nr. 1 in Romania, conform trafic.ro, lanseaza Bradul virtual - un nou concept inedit, care transpune atmosfera Ajunului de Craciun si bucuria deschiderii cadourilor in mediul online.

Noul concept ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si descopere cadourile virtuale in Ajunul Craciunului, la ora 21.00, cand Mosul va deschide automat cutiile colorate de sub bradul tridimensional. Pana atunci, niciun utilizator nu va sti cine si ce cadouri i-a trimis, tocmai pentru a spori suspansul si pentru trai cu intensitate maxima emotia Craciunului.

In primele 24 de ore de la lansarea bradului virtual, peste 10.000 de utilizatori au intrat in frenezia sarbatorilor online si au trimis cadouri atat utilizatorilor sentimente.ro, cat si prietenilor.

Si dupa Craciun se va pastra atmosfera de sarbatoare traita in spiritul darniciei si se vor trimite in continuare cadouri virtuale.

In urma succesului cafenelelor virtuale - in fapt, o lume in miniatura care impinge granitele online si merge pana la reconstruirea unei atmosfere reale, iata ca a venit si randul lui Mos Craciun sa fie parte a lumii virtuale si sa aduca magia sarbatorilor peste sentimente.ro.

Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro este prezent pe piata din 2001 si ofera servicii de dating si social networking celor peste 600.000 de utilizatori.
Alina Ionciu, responsabil comunicare Machteam Soft
Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0745.346542
Adresa de e-mail: alina.ionciu@machteamsoft.ro
alina.ionciu@machteamsoft.ro