Curs acreditat Inspector Salarii 04 - 06 Iulie 2014 Bucuresti

BUCURESTI - 25 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Finante / Contabilitate, Cursuri

Macro Training va invita sa participati in perioada 04 – 06 Iulie 2014 la un curs Inspector Salarii , desfasurat in Bucuresti, in zona Piata Romana.

Curs acreditat Inspector Salarii 04 - 06 Iulie 2014 Bucuresti
 În zilele de salariu zâmbesc şi pesimiştii.

Valeriu Butulescu

Cursul conduce participantii prin procesul de calcul salarial, de la metodologia de calcul, explicand baza legala si utilizand un soft de salarizare, verificandu-se astfel intocmirea corecta a oricarui stat de plata.

Mai mult, avand in vedere desele modificari legislative, acest curs Inspector Salarii oferit de Macro Training este cu atat mai util, oferind tuturor participantilor posibilitatea de a cunoaste si a aplica in mod corect actualele prevederi legale.

Acest curs de Inspector Salarii este structurat astfel incat sa asigure asimilarea noutatilor in acest domeniu si adaptarea continutului prevederilor legislative.

Inspectorul salarii este responsabil pentru a identifica, stoca, prelucra, analiza, prezenta şi schimba informaţii, precum şi pentru a comunica şi participa în cadrul unor reţele de colaborare cu ajutorul Internetului. Parcurgerea acestui curs de Inspector Salarii va va asigura dezvoltarea unei viziuni de ansamblu a ceea ce presupune departamentul de resurse umane, in special departamentul de calcul salarial.

Prin partea practica a acestui curs de Inspector Salarii veti dobandi, prelucra si asimila noi cunostinte si deprinderi, pentru dezvoltarea eficientei.

Acest curs de Inspector Salarii vine in completarea unui curs de Inspector Resurse Umane, oferit de asemenea de Macro Training.

Programa curs Inspector Salarii:

Pentru interactivitatea acestui curs Inspector salarii si pentru imbinarea teoriei, partea practica este data de exemple de calcul salarial luand in considerare fiecare din situatiile expuse mai sus.

Participati acum la acest curs acreditat ANC si veti primi certificarea competentelor necesare desfasurarii activitatii de inspector salarii.

Acest curs se va desfasura in Bucuresti in perioada 04 – 06 Iulie 2014. Daca nu poti participa acum, consulta calendarul acestui curs de Inspector Salarii.

Trainerul cursului

Sorina Ivan

Sorina este trainer certificat pentru Formare de Formatori, avand experienta de aproape 7 ani in domeniul resurselor umane (administrare personal, recrutare si plasare forta de munca, calcul salarial), in companii specializate in oferirea de servicii profesionale de externalizare (Lugera & Makler, Ascent Group).

In paralel, se implica in redactarea de articole pe teme specifice din resurse umane, colaborand cu diverse site-uri de profil (www.legestart.ro, www.managerexpress.ro) dar nu numai (www.tonica.ro).

Perioada de desfasurare: 04 – 06 Iulie 2014

Locul de desfasurare: Bucuresti Sector 1, Strada Alexandru Xenopol nr. 3, scara A, etaj 1

Pretul cursului: 390 lei. Pretul este final, nu se vor percepe taxe suplimentare.

Nu se va percepe TVA, cursul Inspector salarii este acreditat

Discount: 10% pentru cursantii Macro Training

Reduceri pentru grupuri de minimum 4 persoane.

Informatii suplimentare:

Inscrieri:

Persoana de contact:                Ioana Ioniţă

Telefon:                                  0726 420 198

Despre Macro Training

Macro Structural Consulting SRL desfasoara cursuri acreditate de formare profesionala pentru specializarile Formator, Manager proiect, Inspector Resurse umane,, Inspector salarii, Expert achizitii puiblice, Expert accesare fonduri europene si Evaluator proiecte.

Programele noastre de training se desfasoara pe baza metodei invatarii experientiale, astfel incat 70% din timp va fi alocat aplicatiilor, partea practica a cursului, iar restul de 30% va fi alocat asimilarii de cunostinte.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/macro-training/curs-acreditat-inspector-salarii-04-06-iulie-2014-bucuresti