Curs Expert achizitii publice

BUCURESTI - 12 iunie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Cursuri

Participa la Curs Expert achizitii publice desfasurat de Macro Training in perioada 20 - 22 Iunie 2014 in Bucuresti si beneficiaza de expertiza unui lector UCVAP. Trainerul acestui curs de Expert achizitii publice isi desfasoara activitatea in cadrul Ministerului de Finante – Unitatea pentru Coordonarea şi Verificarea Achiziţiilor Publice – UCVAP. Sesiunile de instruire sunt orientate catre informarea participantilor asupra ultimelor modificari aduse cadrului legislativ al achizitiilor publice.

Curs acreditat Expert achizitii publice

Pretul este ceea ce platesti. Valoarea este ceea ce primesti.

Warren Buffett

Macro Training va invita sa participati la un curs Expert achizitii publice ce se va desfasura in Bucuresti, in perioda 20 - 22 Iunie 2014.

Regulile privind achizitiile publice in Uniunea Europeana vor fi simplificate si relaxate ca urmare a noilor norme adoptate miercuri 15 Ianuarie 2014 de catre Parlamentul European.  Acestea nu mai obliga autoritatile publice sa aleaga la licitatii oferta cu cel mai mic pret, ci le ofera libertatea de a alege ofertele care corespund cel mai bine criteriilor respectarii drepturilor sociale si protejarii mediului inconjurator.

De asemenea se introduc prevederi stricte privind subcontractarea si usureaza accesul firmelor medii si mici la licitatii de achizitii publice.

Noile reglementari intra in vigoare la 20 de zile dupa publicarea in Jurnalul Oficial al UE.  Din acel moment, statele membre sunt obligate sa modifice legislatia nationala de specialitate in domeniul achizitiilor publice.

Aceste cursuri acreditate Expert achizitii publice se adreseaza oricarei persoane care doreste sa activeze in acest domeniu, dar si persoanelor implicate in procesul de organizare si desfasurare a diverselor proceduri de achizitii publice.

Participati acum la acest curs acreditat ANC de Expert achizitii publice si veti primi certificarea competentelor necesare desfasurarii activitatii de Expert achizitii publice.

Trainer curs Expert achizitii publice

Din postura de Expert Principal in cadrul UCVAP, trainerul verifica aspectele procedurale aferente procesului de atribuire a contractelor de achiziţie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice şi a contractelor de concesiune de servicii, fiind de asemenea desemnat din partea U.C.V.A.P. pentru participarea la diferite proiecte de colaborare inter-institutionale.

De asemenea, a monitorizat peste 200 de proceduri de achizitie publica, din care aproximativ 100 de proceduri pe diverse programe cu finantare europeana nerambursabila.

Obiective curs Expert achizitii publice:

cunoasterea terminologiei de specialitate specifica achizitiilor publice;cunoasterea cadrul legislativ specific aplicabil achizitiilor publice, precum si a ultimelor modificari aduse;implementarea diverselor etape de atribuire a contractelor de achizitie publica;elaborarea documentelor de specialitateplanificarea  procedurilor de achizitie publicaderularea si finalizarea procedurilor de atribuire,

Perioada de desfasurare: 20 – 22 Iunie 2014

Urmareste calendarul cursurilor acreditate pentru perioada urmatoare.

Locul de desfasurare: Bucuresti Sector 1, Strada Alexandru Xenopol nr. 3, scara A, etaj 1

Pretul cursului: 490 lei. Pretul este final, nu se vor percepe taxe suplimentare. Nu se va percepe TVA, cursul Expert achizitii publice este acreditat

Discount: 10% pentru cursantii Macro Training. Reduceri suplimentare pentru grupuri de minimum 4 persoane.

Informatii suplimentare: http://macro-training.ro/portfolio/cursuri-expert-achizitii-publice/

Inscrieri: http://macro-training.ro/formular/

Persoana de contact: Ioana Ioniţă

E-mail: contact@macro-training.ro

Despre Macro Training

Macro Structural Consulting SRL desfasoara cursuri acreditate de formare profesionala pentru specializarile Formator, Manager proiect, Inspector Resurse umane,, Inspector salarii, Expert achizitii puiblice, Expert accesare fonduri europene si Evaluator proiecte.

Programele noastre de training se desfasoara pe baza metodei invatarii experientiale, astfel incat 70% din timp va fi alocat aplicatiilor, partea practica a cursului, iar restul de 30% va fi alocat asimilarii de cunostinte.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/macro-training/curs-expert-achizitii-publice19