Poze Madalina Uceanu

  • Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting, speaker la Meet the WOMAN!

    Poza: „Latura intunecata a antreprenorului, o perspectiva psihologica” cu Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting, speaker la Meet the WOMAN!

  • Dr. Mădălina Corici

    Poza: Dr. Mădălina Corici, medic specialist chirurgie vasculară la Ovidius Clinical Hospital ne sfătuieşte: Cum să ne protejăm vara împotriva apariţiei varicelor

  • training hpdi

    Poza: Cum sa vinzi, cu succes, castraveti gradinarului!

  • Poza: "Cum sa vinzi, cu succes, castraveti gradinarului" -Training inovator de vanzari business 2 business

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul madalina uceanu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la madalina uceanu. Pozele pe tema madalina uceanu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul madalina uceanu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la madalina uceanu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la madalina uceanu.