Pentru un somn sanatos alege saltele si lenjerii de calitate!

BUCURESTI - 20 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Dimineti in care te trezesti mai obosit decat erai atunci cand te-ai culcat, dureri de spate si de gat insuportabile, o senzatie neplacuta cauzata de atingerea unui asternut sintetic. De cate ori te-ai confruntat cu ele? Cate dintre zilele tale au inceput in aceasta maniera?

Lenjerii creponate din bumbac

O saltea pefecta pentru o noapte buna!

Echipa Noapte-buna.ro

Este binecunoscut faptul ca un somn de calitate are efecte miraculoase asupra organismului uman. Mintea si trupul se odihnesc si se relaxeaza totodata, iar resursele de energie se regenereaza in timpul celor cateva ore de somn. Te trezesti dimineata cu o stare de bine si esti pregatit sa infrunti cu succes provocarile de peste zi.

Dar cum poti obtine somnul sanatos si confortul pe care ti-l doresti cand pasesti in dormitor? Sunt cateva elemente esentiale care iti garanteaza odihna daca sunt alese in functie de nevoile tale : un pat incapator, o saltea potrivita, o perna de calitate si asternuturi primitoare. Tocmai de aceea alegerea lor nu trebuie sa fie intamplatoare.

Alegerea saltelei potrivite nu se bazeaza pe criterii prestabilite, este in primul rand o alegere subiectiva. Totusi, este bine sa va informati inainte de a achizitiona o saltea, sa tineti cont de anumite afectiuni(spre exemplu, pot exista dureri lombare), iar decizia sa vina dupa studierea unei varietati de modele.

In oferta Noapte Buna vei gasi o mare varietate de tipuri de saltele Domusflex, potrivite pentru orice gust sau nevoie: saltele normale, saltele semiortopedice, saltele ortopedice , saltele superortopedice, saltele anatomice sau saltele memory foam. Descopera beneficiile fiecarui tip si alege salteaua potrivita nevoilor tale!

O data aleasa cea mai potrivita saltea trebuie sa te gandesti si la asternuturile cu care vei imbraca patul. Este un aspect deloc de neglijat, pentru ca pe ele dormi, deci ele iti pot aduce senzatia placuta de confort sau, dimpotriva, iti vor face noptile neplacute. Este de preferat sa alegi lenjerii de pat din materiale de calitate, cea mai buna optiune fiind bumbacul natural, cu multitudinea sa de variante. Bumbacul este rezistent, se intretine usor, iar pielea respira si nu este afectata.

Magazinul Noapte Buna vine in intampinarea clientilor cu lenjerii marca Dormisette fabricate in Romania, din bumbac 100% natural. Poti alege dintr-o varietate de culori, modele si variante: lenjerii creponate, renforce sau flanel.

Pentru un somn sanatos alege doar produse de calitate! Nu face rabat de la calitate si te vei bucura de nopti linistite!

Despre Magazin saltele Noapte Buna

Magazinul online noapte-buna.ro va ofera o gama variată de saltele profesionale Domusflex, punând accent pe calitatea produselor, in functie de cerintele fiecărui utilizator. Prin intermediul site-ului www.noapte-bună.ro puteți achizitiona saltele normale, semiortopedice, ortopedice, superortopedice, memory foam și latex.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magazin-saltele-noapte-buna/pentru-un-somn-sanatos-alege-saltele-si-lenjerii-de-calitate