Cafea proaspat prajita, prin noul magazin online Mazo

Baia Mare - 23 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din aceasta vara, iubitorii de cafea de specialitate se pot bucura de gusturile fine si delicioase ale acestei bauturi si la pachet.

MAZO - cafea de specialitate

MAZO - cafea de specialitate

Cafeneaua Mazo , un local cu mii de fani si sute de recenzii de 5 stele, anunta lansarea magazinului online www.prajitoriedecafea.ro - un site din care romanii pot compara diferite tipuri de cafele de origine, pot afla mai multe despre procesul de prajire a cafelei si pot comanda cafeaua preferata, proaspat prajita, oriunde in tara.

Daca pana nu demult singurele optiuni erau sa te bucuri de cafeaua proaspat prajita si facuta in cafenele sau sa o iei la pachet, de astazi, poti chiar tu sa iti prepari aceasta iubita licoare, chiar in confortul caminului sau in bucataria de la locul de munca.

Produsele Mazo sunt disponibile pentru comanda imediata, in pungi speciale de 250 de grame/1 kilogram. Pe site sunt prezentate detalii legate de tara de origine, soi, altitudinea la care a fost cultivata cafeaua, metoda de procesare, soiul, perioada exacta a recoltarii cafelei, punctajul oficial si aromele ce o definesc.

Cum este pregatita cafeaua, pana ajunge la usa clientilor?

Intai, cafeaua in stare cruda (verde), ajunge la prajitorie. Apoi, fiecare cafea este prajita imediat (si doar) dupa ce s-a facut comanda; prajirea se realizeaza cu o monitorizare atenta, constanta, cu aparatura speciala (doar astfel poate fi obtinut un produs de cea mai inalta calitate); pasul urmator, ambalarea in pungi speciale si expediere catre clienti. Pe pachet este intotdeauna trecuta si data prajirii, pentru o transparenta cat mai mare!

De unde provine?

Cafeaua, atent selectionata, este recoltata din cele mai renumite regiuni ale lumii: Etiopia, Brazilia, Columbia, El Salvador, Costa Rica etc.

Cu ce se deosebeste cafeaua de specialitate de cea arabica, din supermarket-uri?

Acest tip de cafea se diferenteaza in primul prin faptul ca originea boabelor este intotdeauna controlata  - este astfel achizitionata de la fermieri specializati in cresterea acestor plante; ei verifica si ajusteaza constant etapele de creștere, recoltare și procesare a boabelor. Prajim doar cafea 100% Arabica, in cantitati mici, pentru a accentua calitatea aromelor fiecarei cafele in parte dar si pentru a oferi un produs cat mai proaspat si delicios.

Pentru a educa publicul romanesc si a aduce raspunsuri la cat mai multe intrebari legate de cafeaua proaspat prajite, pe site este constant actualizat un blog cu articole si noutati. Aici, printre alte subiecte, vizitatorii vor putea sa afle in detaliu ce este si cum se foloseste cafeaua verde, ce este cafeaua de specialitate si care sunt factorii ce justifica pretul acesteia.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mazo-cafea-de-specialitate/cafea-proaspat-prajita-prin-noul-magazin-online-mazo