Media Consulta International - interfata comunicarii dintre E.ON Moldova si consumatori

BUCURESTI - 2 iulie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Media Consulta International asigura difuzarea de informatii privind implementarea programelor de intrerupere planificata a energiei electrice in zona Moldova prin publicarea anunturilor in presa scrisa locala.

In urma colaborarii initiate intre Media Consulta International si E.ON Romania, compania furnizoare de energie electrica pentru toti consumatorii din regiunea Moldovei, agentia media prelucreaza informatiile de interes general pentru cetateni. Pentru o comunicare cat mai eficienta, Media Consulta International asigura publicarea anunturilor in cele mai importante ziare locale certificate, din fiecare zona a Moldovei. Printre publicatiile colaboratoare se afla si Vreme Noua, Ceahlaul, Crai nou, Evenimentul de Botosani, Evenimentul Regional al Moldovei, Monitorul de Botosani, Monitorul de Vaslui, Obiectiv Suceava, Obiectiv Vaslui, etc.
E.ON AG este o importanta companie energetica germana, prezenta in mai multe tari din Europa, printre care si Romania. E.ON Moldova Distributie este veriga de legatura intre retelele de tensiune foarte inalta, gestionate de catre firma de transport Transelectrica din Romania si punctele de consum ale clientilor furnizorilor din zona. Rolul intreprins de E.ON Moldova Distributie este de a exploata, intretine, moderniza si dezvolta aceste retele. Scopul, insa, este sa asigure un nivel de servicii de distributie cel putin egal cu cel din Europa Centrala si de Est.
Din partea agentiei, Voichita Todor, Media Executive Media Consulta International gestioneaza contul E.ON Moldova. Colaborarea dintre medii si compania E.ON Moldova este supervizata de Alina Florescu, Director Media Consulta International.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mediaconsulta-international/media-consulta-international-interfata-comunicarii-dintre-e-on-moldova-si-consumatori