S-a deschis cea mai mare companie de consultanta medicala Medical Hope

BUCURESTI - 29 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Turism

Incepand cu data de 01.09.2014 s-a infiintat cel mai nou concept de companie de consultanta medicala si turism medical pentru intreaga populatie din Romania , Medical Hope in Bucuresti. Populatia din Romania va primi prin Medical Hope consultanta medicala specializata in vedere tratarii tuturor afectiunilor medicale in spitalele specializate de renume din Turcia, Spania , Austria si Germania. Medical Hope reprezinta spitale de renume din strainatate, tarifele practicate in relatia cu pacientii nostri au un discount, fata de pretul de lista al spitalelor, de cel putin 10% si monitorizare pe timpul spitalizarii.

S-a deschis cea mai mare companie de consultanta medicala  Medical Hope
 Prin infintarea acestui nou concept de companie de consultant medicala specializata, ne dorim ca orice persoana din Romania, sa beneficieze de serviciile medicale din cadrul spitalelor din Europa si Turcia. Ne adresam persoanelor din toate mediile, low-middle si hight class, spitalele partenere cu care lucram avand servicii de inalta calitate si ofera tratamentele cele mai noi. Echipa nostra este la dispozitia persoanelor interesate, oferind atat consultana medicala cat si ajutorul de a alege, impreuna cu pacientul cea mai buna varianta de tratament , avand in vedere si costurile implicate.In plus pacientii nostri vor benefica de servcii complementare (transfer aeroport spital/hotel, translator pe tot parcursul tratamentului) in mod gratuit.” 

Dragos Baltaretu, Manager General

Primii 20 de potentiali pacienti care vor apela la serviciile de consultanta medicala Medical Hope, pentru a obtine o a doua opinie de la spitalele noastre partnere, vor beneficia de traducerea dosarului medical in mod gratuit. Pentru a beneficia de acest serviciu avem rugamintea la dvs. sa va inscrieti pe site-ul nostru www.medicalhope.ro si sa completati formularul medical.

Ceea ce ne diferentiaza de alte companii de consultanta si turism medical, in afara serviciilor medicale de ultima generatie pe care le ofera partenerii nostri , este faptul ca dosarul dvs medical nu va fi trimis la un singur spital din strainatate, ci catre toti partenerii nostri fara nici un cost suplimentar.In functie de raspunsurile transmise de partenerii nostri, dvs impreuna cu echipa noastra, veti decide la ce spital doriti sa mergeti in functie de solutionarea medicala si bugetul dvs.

Scopul Medical Hope este de a facilita intregii populatii din Romania tratamentele cele mai bune pentru fiecare afectiune in parte, astfel incat pacientii sa poata fi tratati la spitalul specializat afectiunii sale luandu-se in considerare si posibilitatile financiare de care dispune acesta.

Despre Medical Hope

Principiul de baza al companiei este oferirea unui pachet complet de servicii medicale specializate de ultima generatie , accesibil unei categorii cat mai largi a populatiei,un angajament de incredere si de succes in fata pacientilor nostri.

Principiile de baza ale spitalelor partenere cu Medical Hope sunt urmatoarele:

1. Formularea unor obiective realiste, care sa raspunda nevoilor intregii societatii din Romania.

2. Folosirea tehnicilor moderne de tratament si utilizarea profesionala a echipamentelor tehnice avansate;

3. Echipe formate din personal medical calificat, orientate permanent spre imbunatatirea competentelor profesionale, ce au ca scop furnizarea unor servicii medicale performante.

Taguri: sanatatemedical hope