Perry BaroMedical participa la misiunea comerciala in Europa de Sud-Est a departamentului de comert al Statetor Unite ale Americii.

BUCURESTI - 17 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Perry Baromedical este una din cele aproximativ 100 de companii și organizații din S.U.A., prezente în 16-20 Octombrie la Forumul de Afaceri și Misiunea Comercială pentru Europa de Sud-Est a Statelor Unite ale Americii - Departamentul de Comerț.

.

.

PERRY BAROMEDICAL PARTICIPĂ LA MISIUNEA COMERCIALĂ ÎN EUROPA DE SUD-EST A DEPARTAMENTULUI DE COMERȚ AL STATELOR UNITE ALE AMERICII

Palm Beach, Florida - Perry Baromedical este una din cele aproximativ 100 de companii și organizații din S.U.A., prezente în 16-20 Octombrie la Forumul de Afaceri și Misiunea Comercială pentru Europa de Sud-Est a Statelor Unite ale Americii - Departamentul de Comerț.

Forumul de afaceri Trade Winds - Europa de Sud-Est are etapa principală în București, pe parcursul a trei zile și continuă cu etapele opționale ale misiunii în Bulgaria, Croația, Grecia și Serbia. În fiecare etapă a misiunii comerciale, companiile participante se vor întâlni direct cu lideri guvernamentali, experți de piață și potențiali parteneri de afaceri din regiune.

 "Este minunat să vedem o delegație atât de puternică de companii și organizații care vizează Europa de Sud-Est", a declarat Erin Walsh – Secretar Comercial Adjunct al S.U.A. pentru Comerțul Internațional și Director General al Serviciilor Comerciale S.U.A și Internaționale. "Companiile care se alătură Trade Winds sunt cu adevărat înaintea trendului comercial, vizând o regiune pregătită pentru expansiune și creștere rapidă".

Perry Baromedical participă la forumul de afaceri principal din București, România.

Perry este un lider mondial în fabricarea, instalarea și servisarea sistemelor de terapie cu oxigen hiperbaric (HBOT). Camerele hiperbare sunt dispozitive medicale clasa II FDA (organism de reglementare american), utilizate în tratamentul afecțiunilor generate de expunerea la condițiile de scufundare sau de altitudine înaltă, plăgi cronice, leziuni post-iradiere și leziuni neurologice - fac parte din cele paisprezece (14) afecțiuni pentru care tratamentul în camera hiperbară este aprobat de către FDA. Perry a instalat peste 1.200 de sisteme de asistență medicală în 35 de țări, inclusiv 16 camere în prezent în UE și numără printre clienții săi US NAVY și US AIR FORCE, precum și Spitalele Forțelor Armate din Polonia, Taiwan, Vietnam și Egipt. Perry are o experiență de 60 de ani în domeniul inovației de design, al controlului strict al calității și al servisării superioare post-vânzare. Perry produce cele mai mari și mai confortabile camere pentru o singură persoană HBOT din lume, împreună cu cea mai avansată pregătire clinică și tehnică HBOT, deținând recordul industriei în materie de siguranță.

 "Europa reprezintă o mare oportunitate și o provocare unică pentru noi", a declarat Michael Richardson, Directorul Diviziei Internațonale de Afaceri, Perry. "Suntem încântați să ne alăturăm acestei misiuni și să descoperim noi căi de succes în regiune".

Acesta este al zecelea an în care Departamentul de Servicii Comerciale al S.U.A. a organizat Trade Winds, iar programul a generat în mod direct peste 240 de milioane de dolari în exporturile din S.U.A. în șase regiuni ale globului.

Perry Baromedical este reprezentată în România de către Medical Technologies International SRL (www.mt-intl.ro, office@mt-intl.ro).

Contact: Michael Richardson

Telefon: +1 561 818 8360

 

Despre Medical Technologies International SRL

Medical Technologies International, este un distribuitor din România, reprezentant exclusiv al multor corporații americane lidere în domeniul lor, activând în domeniul ortopediei, medicinei sportive, recuperării neuromusculare, medicinei hiperbare, echipamentelor chirurgicale, dispozitivelor medicale inovatoare și de înaltă tehnologie (www.mt-intl.ro)

FDA este agenția americană de certificare a dispozitivelor medicale.

Pentru relații suplimentare despre terapie, vă rugăm să ne contactați pe office@mt-intl.ro sau la numărul de telefon 021 330 11 30.