Poze Mentenanta cladirilor

 • Otel patrat de calitate folosit in proiectele masive ale cladirilor moderne

  Poza: Otel patrat de calitate folosit in proiectele masive ale cladirilor moderne

 • Eficienta energetica a cladirilor – perspective si oportunitati

  Poza: Eficienta energetica a cladirilor – perspective si oportunitati

 • Victoria 94 Construct - Dati personalitate cladirilor cu fatadele ventilate!

  Poza: Victoria 94 Construct - Dati personalitate cladirilor cu fatadele ventilate!

 • Jetrun va prezenta in cadrul Conferintei Internationale RCEPB 2014 solutii inovative pentru certificarea cladirilor verzi

  Poza: Jetrun va prezenta in cadrul Conferintei Internationale RCEPB 2014 solutii inovative pentru certificarea cladirilor verzi

 • Preturi avantajoase pentru servicii complete de reparatii si mentenanta IT pentru firme care au 3, 4 sau 5 echipamente !

  Poza: Preturi avantajoase pentru servicii complete de reparatii si mentenanta IT pentru firme care au 3, 4 sau 5 echipamente !

 • Seminarul “Anveloparea eficienta a cladirilor”, marti, 6 noiembrie 2012

  Poza: Seminarul “Anveloparea eficienta a cladirilor”, marti, 6 noiembrie 2012

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul mentenanta cladirilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la mentenanta cladirilor. Pozele pe tema mentenanta cladirilor cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mentenanta cladirilor, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la mentenanta cladirilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la mentenanta cladirilor.