Noua tehnologie de stocare dezvoltată in noile SSD-uri externe de mare viteză de la Verbatim

BUCURESTI - 20 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

Verbatim a lansat SSD-ul extern Vx500 cu memorie flash de mare viteză și controler USB 3.1 Gen 2, optimizat pentru a oferi performanțe de neegalat.
– Fișiere video de înaltă rezoluție pot fi transferate în doar câteva secunde.
– Este accesoriul ideal pentru Ultrabook-uri cu capacitate de stocare integrată limitată.

Verbatim Vx500, SSD extern

Stocarea, mutarea și back-up -ul unor cantități mari de date digitale pot consuma timp și necesita multă muncă. Cu viteze de transfer de până la 500 MB/s * chiar și fișierele video de înaltă rezoluție pot fi mutate în câteva secunde. Performanțele îmbunătățite ale Vx500 pot fi ideale si pentru rularea de mașini virtuale pe computere.

Fabricat din aluminiu gri spațial și cântărind doar 29 de grame, SSD-ul Extern Vx500 are un aspect foarte elegant și sofisticat. Deși este micuţ, vine cu un spațiu de stocare serios – are capacitate disponibile de până la 480GB, fiind astfel accesoriul perfect pentru Ultrabook-uri cu stocare limitată integrată.

Vx500 vine cu cabluri USB-A și USB-C *, astfel încât pot fi utilizate imediat cu o gamă largă de dispozitive, de la PC-uri și televizoare la cele mai recente dispozitive mobile.

- USB 3.1 performant, de generație 2

- Până la 500 MB/s viteza la citire și până la 440 MB/s * viteza la scriere

- Design elegant, din aluminiu gri

- Dimensiuni mici - 92mm x 29mm x 9mm / 29 grame

- Cabluri USB-C și USB-A incluse

- Disponibil în capacități de 120 GB, 240 GB și 480 GB

* Pentru o performanță optimă, utilizați un cablu USB-C și un port gazdă USB 3.1 Gen 2 sau Thunderbolt ™ 3; viteze de transfer bazate pe date interne, folosind modurile UASP și BOT. Viteza de scriere depinde de capacitatea produsului.

Despre Verbatim

Verbatim este o companie globală, lider în domeniul stocării datelor și a iluminatului cu LED-uri, cu un portofoliu larg de produse care acoperă aplicații pentru consumer, dar și pentru profesioniști. Verbatim a contribuit la dezvoltarea dispozitivelor de stocare a datelor începând cu 1969 și este primul furnizor mondial de suporturi optice (Blu-ray, DVD și CD). Compania comercializează, de asemenea, memorii flash, soluții de stocare externe pe hard-discuri, o gamă largă de accesorii pentru computere, filamente din plastic pentru industria de printare 3D și filtre de apă sub numele de brand Cleansui.

Verbatim este o filială a Mitsubishi Chemical Media deținută de Mitsubishi Chemical Corporation, una dintre cele mai mari companii chimice din lume, care investește foarte mult în cercetare și dezvoltare în multe sectoare diverse.

Principiile de funcționare ale companiei se bazează pe acordarea de ajutor astfel încât oamenii să trăiască într-un mod sănătos, confortabil și durabil. Organizațiile regionale ale Verbatim sunt EMEA, APAC și America, cu birouri în majoritatea țărilor din lume. Sediul central al companiei se află în Germania.

Pentru informații suplimentare, vizitați http://www.verbatim.com.

Despre MGT EDUCATIONAL

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. Înfiintata in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori recunoscuti la nivel mondial. www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99.

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mgt-educational-srl/noua-tehnologie-de-stocare-dezvoltata-in-noile-ssd-uri-externe-de-mare-viteza-de-la-verbatim