Microsoft Romania va acorda doua premii speciale in cadrul Internetics 2007

BUCURESTI - 19 octombrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Microsoft Romania va acorda doua premii speciale, in cadrul Internetics 2007. Acestea vor fi decernate in afara concursului si vor rasplati lucrarile care se disting prin inovatie si prin calitatea experientei oferite utilizatorului.

Microsoft Romania va acorda doua premii speciale in cadrul Internetics 2007

Un juriu format din sase profesionisti din cadrul Microsoft Romania va alege castigatorii dintre lucrarile inscrise anul acesta in cele trei competitii Internetics – Web Space, Web Promo si Web Graphic.

Bogdan Musat – DPE Manager Microsoft Romania, Zoli Herczeg - ISV Developer Evangelist Microsoft Romania, Todi Pruteanu – Academic Dev. Evangelist Microsoft Romania, Petru Jucovschi – Developer Evangelist Microsoft Romania, Sebastian Vijeu – IT Pro Evangelist Microsoft Romania si Bogdan Tataru – Marketing & Communications Manager Microsoft Romania sunt cei care vor alege castigatorii premiilor speciale Microsoft.

“Premiul Microsoft pentru Inovatie” si “Premiul Microsoft pentru User Experience” vor avea cate doi castigatori fiecare. Atat cei de pe locul I, cat si cei de pe locul al II-lea vor fi rasplatiti cu cate un X-Box si o subscriptie MSDN.

“Ca sa stii cat de bun esti sau cat de bun poti fi este important sa te raportezi si la ceilalti, fie ei competitori sau parteneri. Internetics da aceasta sansa ca, macar o data pe an, sa «masuram» unde am ajuns si sa vedem unde putem fi”, declara Bogdan Musat, DPE Manager Microsoft Romania.

Microsoft Romania este sponsorul competitiei Web Space din cadrul Internetics 2007, prezenta sa in cadrul festivalului remarcandu-se si prin aportul la ziua de conferinte din data de 31 octombrie.

Astfel, Paul Dawson – Experience Director Conchango, care va sustine seminariile “Creating designs that will Captivate not Intimidate users” si “Killer Digital Reading Experiences” este invitatul Microsoft Romania la Internetics. Conchango a fost cotata drept agentia de web design numarul 1 in Europa, anul trecut, potrivit Forrester Research, iar Paul se ocupa de design si branding interactiv, customer experience si strategie digitala pentru clientii Conchango.

Prezentarile sale vor avea loc incepand cu orele 10:00, in data de 31 octombrie, in sala Paris a Hotelului Novotel din Bucuresti. Inscrierea la aceste seminarii este libera si se poate face online, pe site-ul www.internetics.ro.

Despre Millenium Communications

Internetics este singurul festival din Romania care a fost creat pentru a premia industria online, cu tot ceea ce cuprinde ea – creatori, utilizatori, clienti.
Internetics este un proiect al Millenium Communications, companie care a fost infiintata in anul 1998, ca o agentie de PR. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii - Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.

Mirel Dediu

PR Executive Millenium Communications

mirel@adprint.ro

mirel.dediu@milleniumcommunications.ro