mindBox a finalizat implementarea soluției de management de flota autoMinder la firma de construcții Dimar

BUCURESTI - 3 decembrie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Constructii

mindBox , dezvoltator și furnizor de soluții informatice de business, a finalizat implementarea aplicației de management de flota autoMinder pentru Dimar , oferind firmei de construcții oportunitatea eficientizării proceselor interne legate de administrarea flotei de autovehicule și utilaje.

Investiția societății Dimar în aplicația autoMinder pentru managementul flotei s-a dovedit ca fiind un real succes, fiind pe deplin justificată prin scăderea costurilor de operare, umane și materiale, cât și prin ajutorul și suportul tehnic oferit de echipa mindBox în implementarea și adaptarea aplicației conform cerințelor noastre.

ing. Zavoianu Aristide - Director Departament Mecanizare

Dimar a început colaborarea cu mindBox în primăvara acestui an, pentru implementarea soluției autoMinder, proiect complex inițiat în urma dezvoltării și diversificării accelerate a flotei proprii. autoMinder facilitează pentru Dimar integrarea activităților într-un sistem informatic dedicat, optimizează fluxurile de informații și eficientizează managementul parcului de autovehicule și utilaje.

autoMinder asigură reducerea prelucrării manuale a datelor datorită informatizării unor procese critice cum ar fi administrarea datelor provenite din foile de parcurs ale autovehiculelor și a fișelor de consum ale utilajelor.

Dimar a obținut prin implementarea autoMinder beneficii importante:

• situația la zi a flotei auto și a utilajelor;

• reprezentare datelor stocate în sistem prin generarea de rapoarte folositoare în activitatea de management a firmei;

• sistem de notificare pentru inspecțiile și verificările ce urmează a fi executate;

• monitorizarea exactă a consumurilor;

• evidența valabilității asigurărilor, licențelor, verificărilor periodice și agreerilor;

Un alt beneficiu major îl reprezintă schimbul de date cu aplicația existentă de tip ERP - Syntesio - în a cărei completare vine soluția de management de flotă - autoMinder.

Despre Dimar

Dimar are o experiență de peste 20 de ani pe piața românească în următoarele domenii:

• producția de betoane

• extracția de nisip, balast și pietriș

• producția de mixturi asfaltice

• amenajări hidrotehnice și îmbunătățiri funciare

• construcții rutiere, drumuri, poduri, piste de aviație, tunele și căi ferate

• construcții civile și industriale

• construcții edilitare

• consultanță

Despre autoMinder

autoMinder este o soluție completă de management a parcului auto. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.autoMinder.ro

Despre mindBox

mindBox își propune să ofere soluții software de înaltă calitate, fiabile și ușor de utilizat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mindbox/mindbox-a-finalizat-implementarea-solutiei-de-management-de-flota-autominder-la-firma-de-constructii-dimar