Minus de garantie a creditului

Definitie minus de garantie a creditului

diferenta in minus constatata de catre banci cu ocazia verificarii garantiei creditelor acordate clientilor lor, determinata ca diferenta intre valoare garantiei luata in calcul (mai mica) si valoarea creditelor acordate (mai mare).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Minus de garantie a creditului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul minus de garantie a creditului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la minus de garantie a creditului. Definitiile termenilor despre minus de garantie a creditului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la minus de garantie a creditului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la minus de garantie a creditului.