Managementul performantei, Managementul schimbarii, Management strategic

BUCURESTI - 24 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Numai 10 zile pana cand MMM CONSULTING INTERNATIONAL va initia seria de cursuri 'Top Manager'

Managementul performantei, Managementul schimbarii, Management strategic

Managerilor de la varful organizatiilor, managerilor de departamente, celor care conduc companii mici, companii in dezvoltare sau companii mari, multinationale le aducem in atentie subiecte de prim interes pentru o performanta mai buna in conditii concurentiale din ce in ce mai dificile:

- Managementul performantei pentru rezultate mai bune, 1 - 2 noiembrie 2007
Seminarul abordeaza problematica masurarii performantei din perspectiva obiectivelor de afaceri, a formarii de echipe eficiente si autonome si aduce in discutie modalitati de proiectare si implementare a sistemelor de evaluare a performantelor si stabilire a indicatorilor de performanta cei mai adecvati.

- Facilitarea schimbarii organizatiilor in dezvoltare - adaptarea companiilor la noile conditii de piata, 15 - 16 noiembrie 2007
Dezvoltarea companiilor reprezinta un fenomen de schimbare si schimbarea organizationala nu are numai conotatii negative. Chiar si schimbarile pozitive insa, creeaza fenomene si reactii pentru care managerii de la toate nivelurile trebuie sa fie pregatiti sa le gestioneze. Un seminar despre pasii schimbarilor, ce trebuie facut si comunicat, cum putem cistiga atasamentul si implicarea celor cu care lucram.

- Managementul strategic al companiilor in dezvoltare: adaptarea companiilor la noile conditii de piata si concurentiale, 22 - 23 noiembrie 2007
Strategia nu este doar apanajul Directorilor Generali. Stabilirea drumului catre obiectivele strategice, parcurgerea pasilor catre atingerea acestora si managementul situatilor ce apar in dezvoltarea unei companii, precum si analizele si colectarea datelor ce vor duce managementul de top al firmelor la cele mai bune decizii se face de catre managerii de la nivelurile de mijloc si de jos. De aceea, dotarea acestora cu instrumente si cunostinte despre strategia companiei este esentiala.

Pentru alte detalii legate de continutul programelor, formularul de inscriere, trainerii ce va vor tine companie sau alte informatii legate de programele si serviciile noastre, va invitam sa vizitati pagina noastra de web: http://www.mmmconsulting.ro

Asteptam intrebarile si solicitarile dvs. pe adresa de e-mail: office@mmmconsulting.ro sau la telefon: 320.32.34.

Data limita de inscriere este 10 octombrie.

Va multumim.

Despre MMM CONSULTING INTERNATIONAL

Informatiile legate de taxa de participare, modalitatile de plata si alte detalii legate de inscriere le puteti gasi in Formularul de Inscriere. Acesta se afla la adresa www.mmmconsulting.ro rubrica Noutati/Evenimente.
MMM CONSULTING INT'L ofera servicii de consultanta in dezvoltare organizationala, managementul schimbarii, managementul performantei, managementul resurselor umane si programe de training adresate managerilor de la nivelul de mijloc si de top al organizatilor.
E-mail: office@mmmconsulting.ro sau la telefon: 320.32.34.

office@mmmconsulting.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mmm-consulting-international/managementul-performantei-managementul-schimbarii-management-strategic