Molex Premise Networks anunţă deschiderea unui birou la Bucureşti

BUCURESTI - 16 iulie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Compania Molex Premise Networks, important producător de cabluri şi sisteme de cablare structurată, anunţă deschiderea începând cu 2 iulie 2007 a biroului său din Bucureşti.

Deschiderea la Bucureşti a biroului Molex Premise Networks are ca principală motivaţie creşterea semnificativă a pieţei româneşti de cablare structurată şi de aici necesitatea asigurării suportului local . Biroul este situat în Piaţa Montreal nr. 10, intrarea F, etajul 1, în zona complexului World Trade Center .
Pentru a veni în sprijinul partenerilor săi Molex Premise Networks va organiza periodic training-uri şi sesiuni de comunicări în care se vor dezbate soluţiile şi tehnicile pe care Molex Premise Networks le recomandă în proiectele sale.
Soluţiile Molex Premise Networks sunt prezente pe piaţa romanească de câţiva ani şi au deja referinţe semnificative în domenii ca : banking, învăţămant, industrie, telecomunicaţii.
Cu o experienţă îndelungată la nivel global, Molex Premise Networks pune la dispoziţia clienţilor săi din România o gamă completă de soluţii de cablare structurată, cuprinzând elemente ca :

Cablu UTP, FTP, SFTP
Fibră Optică
Patch panels
Prize şi elemente auxiliare
Cable management
Cabinets
RealTime System - Management inteligent al infrastructurii de reţea

Chiar dacă atenţia va fi acordată în principal pieţei din România, biroul Molex Premise Networks din Bucureşti va fi centru regional şi pentru activităţile companiei din Bulgaria şi Moldova.

Despre Molex Premise Networks

Molex Premise Networks este o divizie a Molex Incorporated - companie înfiinţată acum 62 de ani ce produce elemente şi sisteme de interconectare electronice, electrice şi fibra optica precum şi unelte destinate acestor sisteme.
Cu sediul central în Lisle, Illinois, SUA, compania deţine 54 de facilităţi de producţie în 19 ţări şi realizează un venit anual de 2.8 Miliarde USD, plasându-se pe locul doi mondial în ierarhia producătorilor de elemente de interconectare.
Cu 30 de ani de experienţă, Molex Premise Networks este cel mai longeviv producător global de sisteme de cablare structurată , producând o gamă largă de produse destinată transmisiilor de voce, date şi imagini video.
Prin furnizarea la nivel global a unor soluţii inovative de cablare structurată, Molex Premise Networks şi-a câştigat reputaţia unei companii cu excelenţă tehnologică.

Molex Premise Networks oferă un portofoliu cuprinzător de soluţii de cablare :UTP, FTP, STP, Fibră Optică şi Management inteligent al infrastructurii de reţea . Toate produsele şi serviciile respectă şi chiar depăşesc cerinţele standardelor recunoscute în domeniu, incluzând aici şi TIA/EIA 568B.2, ISO/IEC 11801 :2002 şi AS/NZS 3080:2003.
Conştientizând nevoia de siguranţă şi încredere a clienţilor în soluţiile de cablare alese , Molex Premise Networks oferă 25 de ani Garanţie Globală pentru produs, performanţa sistemului şi funcţionarea aplicaţiilor conform standardelor.
Molex Premise Networks îşi dezvoltă continuu produsele sale pentru a întâmpina noile tehnologii , rămânând în fruntea inovaţiilor tehnologice şi extinzând graniţele tehnologiei de cablare în comunicaţii.

Bogdan Necula

Regional Sales Manager

Molex Premise Networks

Piaţa Montreal nr. 10, intrarea F