BEST BIKES 2006 - Motocicletele anului 2006 in Romania!

BUCURESTI - 26 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In fiecare an concernul international Motor Presse lanseaza o campanie pentru a afla parerea cititorilor despre motocicletele care le-au captat cel mai mult atentia. 'Best Bikes 2006' este organizat in 11 tari din Europa, Romania aflandu-se pentru a treia oara printre participante, prin intermediul revistei Univers Moto.

BEST BIKES 2006 - Motocicletele anului 2006 in Romania!

Care sunt motocicletele anului 2006?

Iata intrebarea la care motociclistii din Romania, cititorii revistei UNIVERS MOTO, vor decide raspunsul si de data aceasta, prin votul lor - la fel de important ca cel al pasionatilor moto din alte 10 tari europene: Germania, Franta, Spania, Portugalia, Italia, Elvetia, Polonia, Cehia, Croatia si Ungaria.

Este a treia editie a acestui sondaj de anvergura europeana la care participa si pasionatii moto din tara noastra. REVISTA UNIVERS MOTO se mandreste cu nivelul de cunostinte in domeniul moto al pasionatilor din Romania, dovedit prin miile de taloane primite la cele doua editii anterioare.

Cum se voteaza?
In revista Univers Moto nr. 2, februarie 2006, disponibila la punctele de difuzare a presei din toata tara, sunt prezentate 161 de motociclete si scutere, impartite in sapte categorii:
A) TOURING / SPORT-TOURING; B) SPORT; C) CHOPPER / CRUISER; D) ENDURO; E) ALLROUNDER; F) CLASA 125 CMC; G) SCUTER. Din fiecare categorie in parte se poate alege cate o singura motocicleta, astfel ca la final titlul de Motocicleta Anului 2006 va fi decernat pentru un model din fiecare categorie.

In plus, cititorii care trimit taloanele completate pana cel tarziu la 25 februarie (data postei) vor participa la tragerea la sorti a celor 42 de premii:
Premiul I - o motocicleta... surpriza! (www.universmoto.ro)
Premiul II - Set 2 anvelope Continental RoadAttack oferite de PAM (www.pam.ro)
Premiul III - 5 casti UVEX oferite de Kevin International (www.uvex-sport.ro)
Premiul IV - 15 tricouri Progrip oferite de Motoboom (www.progrip.ro)
Premiul IV - 20 de abonamente pentru 1 an la revista Univers Moto (www.universmoto.ro)

Pentru a participa la aceasta campanie, pentru ca votul cititorilor sa conteze si sa poata participa la tragerea la sorti, trebuie ca talonul de participare inserat in revista sa fie completat integral pe ambele fete si trimis pe adresa redactie pana cel tarziu la 25 februarie, data postei. Taloanele nu mai trebuie timbrate, revista Univers Moto suportand toate costurile cu expedierea lor. Se va admite un singur talon de persoana!

Dreptul de a organiza acest concurs pentru a treia oara inseamna recunoasterea pe plan international a revistei “UNIVERS MOTO”, ceea ce ne propulseaza in randul tarilor cu o mult mai mare dezvoltare a fenomenului motociclistic, avand posibilitatea, impreuna cu celelalte reviste ale companiei MOTOR PRESSE, sa oferim posibilitatea cititorilor romani de a-si exprima preferintele in acest domeniu din ce in ce mai dinamic.

Despre Motor Presse Romania

Grupul Motor Presse Romania editeaza publicatiile lunare: 'auto motor si sport', 'Univers Moto', 'Lastauto Omnibus', 'GEO' si doua cataloage anuale: 'Auto Catalog' si 'Off-Road'.

Toate produsele grupului sunt destinate pe de o parte fanilor, iar pe de alta parte, dar in egala masura, ofera servicii profesioniste de asistenta pentru potentialii cumparatori aflati in procesul decizional de cumparare.

'Univers Moto' este o revista premium, full color, cu frecventa lunara de aparitie si distribuita la nivel national. Revista 'Univers Moto' este publicatia moto numarul 1 in Romania, avand in jur de 60.000 de cititori per editie si un tiraj mediu lunar de 10.000 exemplare.

www.universmoto.ro
universmoto@motorpresse.ro
dorin.marinescu@motorpresse.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/motor-presse-romania/best-bikes-2006-motocicletele-anului-2006-in-romania