Aparatul de gatit cu aburi ci blender Philips AVENT

BUCURESTI - 30 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Aparatul de gatit Philips Avent este special conceput pentru cei care doresc sa prepare mancarea intr-un mod cat mai rapid.

Aparatul de gatit cu aburi ci blender Philips AVENT

Cu ajutorul aparatului de gatit cu aburi si blender Philips Avent pregatirea hranei pentru bebelusul tau, se va realiza mult mai usor si sanatos.
Adaugi, ridici si rastorni vasul pentru amestecare, servesti!
Atat de simplu este!

Principalele avantaje ale aparatului de gatit cu aburi si blender Philips Avent sunt:

- puterea de amestecare performanta, ideala pentru pregatirea piureurilor fine
Aparatul de gatit cu aburi ci blender Philips AVENT, prezinta o putere mare de procesare, instrument care va va ajuta sa ii pregatiti copilului dumneavoastra cele mai fine piureuri

- umplerea cu apa se face usor, printr-un rezervor special conceput pentru aceasta

- prepararea se face la aburi printr-un ciclu de abur eficient
S-a demonstrat ca pentru nutritia bebelusilor, gatitul la aburi este cea mai eficienta metoda de pregatire a alimentelor. De ce? Pentru ca prin acest proces se pastreaza aroma, vitaminele si nutrienţii, fara a mai fi nevoie sa transferati alimentele dintr-un vas in altul dupa pregatirea lor la aburi. Trebuie doar sa intoarceti invers recipientul pentru utilizarea blenderului.

- are un design compact si atragator, putand fi depozitat cu usurinta

- amesteca pana si peste, carne si legume pentru ca tu se bucuri de o masa completa

- retine sosurile, astfel ca toate lichidele de gatire sunt retinute si pot fi reincorporate in amestec, dupa preferinta

- pastreaza nutrientilor si textura alimentelor

Pentru ca alimentatia bebelusului este o preocupare zilnica pentru parinti, si cu atat mai mult, o nutritie potrivita contribuie la cresterea sanatoasa si armonioasa a bebelusilor, aparatul de gatit Avent vine in ajutorul acelora care doresc sa prepare rapid si sanatos, in confortul casei lor, mancaruri sanatoase pentru bebelusi.

Iata cum se procedeaza: spalati fructele, le preparati la aburi (fructele, legumele, carnea, etc), ridicati, apoi rasturnati recipientul pentru a amesteca. In acest mod mancarica micutul dumneavoastra va fi proaspata, sanatoasa, si nu iti va da prea multe batai de cap.

Aparatul de gatit Philips Avent  a fost creat special pentru a raspunde nevoilor celor mici. Acesta are o capacitate de 800 ml (alimente solide) si 450 ml (lichide)

Pentru mai multe detalii si informatii despre Aparatul de gatit cu aburi ci blender Philips AVENT vizitati magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/aparatul-de-gatit-cu-aburi-ci-blender-philips-avent