Base1 Imobiliare - Un portal cu anunturi imobiliare gratuite

BUCURESTI - 4 octombrie 2012

Comunicat tip General in Imobiliare

Daca esti in cautarea unei proprietati oriunde in Romania, Base1 Imobiliare ar trebui sa fie prima ta incercare. Apreciem timpul tau si de aceea am realizat o serie de solutii inovative pentru a iti asigura o tranzactionare imobiliara simpla si eficienta.
Si cu agentii imobiliare partenere in aproape toate orasele mari din Romania, vei gasi in Base1 Imobiliare Romania partenerul perfect care te va ghida prin fiecare etapa a procesului de inchiriere,cumparare sau de vanzare.

Base1 Imobiliare - Un portal cu anunturi imobiliare gratuite

Base 1 Imobiliare este constient de faptul ca vanzarea si cumpararea, precum si inchirierea de locuinte este o decizie mare pentru clientii si utilizatorii nostrii. Scopul nostru, al Base1 Imobiliare - site imobiliare independent, este de a oferi consultanta de calitate, profesionala si personala utilizatorului cu privire la dorinta si nevoia acestuia, si de a crea o relatie de siguranta si de incredere intre proprietar si client sau intre proprietar si agentul imobiliar, prin toate fazele tranzactiei imobiliare.
Angajatii nostri dau dovada de un mare profesionalism si experienta in domeniul imobiliar si respecta in orice moment regulamentele etice si normele de piata. Dedicatia noastra, cunostintele in domeniu si personalitatea noastra ne permite sa transmitem proprietarului cele mai bune sfaturi pentru ca acesta sa isi vanda locuinta cat mai repede si la pretul mult dorit.

Cand iti propui vanzarea locuintei pe Base 1 Imobiliare, vei beneficia de toata atentia noastra. Vei primi toate informatiile si pretentiile solicitate de cumparatori, oferindu-ti, astfel, cel mai bun serviciu din domeniul imobiliar. Pentru noi cel mai important este sa fii multumit de vanzarea locuintei tale prin intermediul site-ului nostru, numai asa, suntem convinsi ca ne vei recomanda si altora.

Cumpararea locuintei este, de obicei, una dintre cele mai mari investitii pe care le facem in viata. Ca punct de plecare, este foarte important sa te gandesti la ce ai nevoie. Trebuie, printre altele, sa stii exact urmatoarele:
-Ce tip de locuinta iti doresti
-Dimensiunea locuintei si amplasamentul
-Bugetul - ce iti poti permite.

Base 1 Imobiliare are, ca si parteneri, o multime de agentii imobiliare in toate orasele importante din intreaga tara si, de asemenea, are posibilitatea sa te ajute cu o promovare imobiliara GRATUITA si o vanzare mai buna, indiferent daca vinzi o casa sau o vila, un apartament sau o garsoniera, o casa de vacanta sau un palat.

Pe portalul imobiliar Base1 poti gasi acum si inchirieri de apartamente. Dupa succesul avut cu vanzarea si promovarea GRATUITA a proprietatilor, la cererea utilizatorilor, am ales sa introducem si "Inchirierea locuintei".

Base 1 Imobiliare.ro este unul dintre site-urile cele mai accesate din ultima vreme, din domeniul imobiliar, si utilizeaza cea mai eficienta metoda de marketing on-line pentru promovarea imobiliara, realizarea de vanzari si de inchirieri imobiliare. Astfel, noi sprijinim atat agentul imobiliar, cat si vanzatorul, pentru a-si atinge obiectivul comun: De a vinde locuinta la pretul dorit, cat mai repede posibil.

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/base1-imobiliare-un-portal-cu-anunturi-imobiliare-gratuite