Biciclete pentru copii de 3 ani

BUCURESTI - 8 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Copiilor le plac activitatile in aer liber. In aceasta primavara sportul inseamna sanatate si energie. De aceea venim in intampinarea dumneavoastra si a celor mai mici dintre biciclisti cu oferte noi pentru bicicletele de copii, cadouri ideale la inceput de primavara.

biciclete copii

Magazinul Bebecarucior doreste sa va ofere cea mai completa gama de biciclete pentru copii de 3 ani. Daca alegi Biciclete pentru pentru 3 ani vei avea cu siguranta cel mai bun raport calitate-pret. Oferta vasta de Biciclete pentru copii 3 ani vine in intampinarea celor mai exigenti clienti in cautare de produse cat mai bune pentru copii lor. Iata cateva exemple in cele ce urmeaza.

Bicicleta Maui Kid 12″ Ironway: este recomandata copiilor cu varsta intre 3-6 ani. Bicicleta este realizata sub licenta Maui Kid avand ca dotari speciale saua si ghidonul reglabile pe inaltime.  Pentru bicicletele, specifice copiilor incepand de la 3 ani, rotile sunt gonflabile prevazute cu camera de diamentrul 12 inch, ceea ce inseamna aproximativ 30 cm. Spitele rotilor si cadrul bicicletei sunt din otel, material rezistent si durabil. Bicicletele pentru copii de 3 ani au intotdeauna roti ajutatoare din plastic ce se pot detasa pe masura ce copilul creste sau invata sa mearga mai bine pe bicicleta. Bicicleta Maui Kid 12″ Ironway este o bicicleta speciala si datorita culorilor vesele in care este decorat cadrul si desenelor specifice copilariei pe care cel mic le poate regasi pe bicicleta preferata. Maui Kid Ironway are asortat si ghiozdanel la culoare si cu acelasi imprimeu ca si bicicleta. Acesta se poate prinde de partea din fata a ghidonului si in el se pot depozita mici obiecte. Pentru protectia copilului, Bicicleta Maui Kid 12″ de la Ironway este prevazuta cu frana de mana pe ambele roti, precum si cu aparatoare pentru roti si lant. Este o bicicleta gandita pentru siguranta copilului si confortul parintilor care-i pot lasa pe cei mici sa se joace in voie, cu toata increderea. Pentru detalii suplimentare accesati site-ul www.bebecarucior.ro

Bicicleta Betty Boop Kiss Red 12 inch de la Ironway: este recomandata copiilor cu varsta intre 3-6 ani si inaltimea intre 87-120 cm. Este 100% o bicicleta pentru fetite.   Culoarea rosie si imprimeul cu urme de ruj sunt categoric indragite de orice fetita. Ceea ce are special acest model, Bicicleta Betty Boop Kiss Red, este faptul ca are montate 2 cosulete. Un cosulet special pentru transportul papusilor, ca un scaunel cu centurica. Acesta este asezat in partea din spate a bicicletei, si un alt cosulet in partea din fata, pentru transpotul diverselor accesorii menite sa insoteasca papusa. Designe-ul Betty Boop este sub licenta iar culorile alb-rosu vin sa inveseleasca si sa faca unica aceasta bicicleta pentru fetite. Ca si in celelalte cazuri, Bicicleta Betty Boop Kiss Red 12 inch de la Ironway, are 2 roti ajutatoare din plastic, cadru rezistent din otel si sezutul cat si ghidoanele sunt ajustabile pe inaltimea copilului. Pentru detalii suplimentare vizitati magazinul online www.bebecarucior.ro

Bicicleta Taz BMX 12 Ironway: este o bicicleta BMX cu rotile de diametrul 12 inch ceea ce inseamna ca este potrivita pentru copii incepand cu varsta de 3 ani pana la 6 anisori.   Este prevazuta cu roti ajutatoare din plastic ce se pot folosi de la 3 ani iar pe masura ce va invata sa mearga mai bine, acestea se pot indeparta cu usurinta. De aceea si ghidonul se poate regla la inaltimea dorita. Pentru siguranta copilului rotile sunt prevazute cu aparatoare, si lantul de asemenea are o protectie pentru ca cel mic sa nu intre in contact cu acesta in timp ce pedaleaza. Cadrul este de culoare rosie ceea ce face ca bicicleta sa fie preferata atat de baietei cat si de fetite. Imprimeul de pe cadrul bicicletei il infatiseaza pe Taz, personajul din desenul animat Diavolul Tazmanian. Produsele sub brandul Loony Tunes sunt intoteauna indragite de copii pentru ca aduc pe obiectele sau jucariile folosite un strop de imaginatie si creativitate din lumea desenelor animate. Ca accesoriu personalizat cu aceleasi imprimeuri pe care le regasiti pe cadrul bicicletei, aveti ghiozdanelul de transport atasat in partea din fata a ghidonului. Pentru mai multe informatii si imagini sugestive vizitati www.bebecarucior.ro

Bicicleta Kawasaki MT 12 Ironway: este o bicicleta sportiva si robusta. Produsul se adreseaza tuturor copiilor ce iubesc sportul in aer liber si se poate folosi de la varsta de 3 ani pana la varsta de 6 ani a micutului. Cadrul este din otel inoxidabil colorat in culori vesele si atractive. Modelul in culoare rosie se adreseaza atat fetitelor cat si baietilor datorita designului sport pe care bicicleta Kawasaki MT 12 Ironway il are. Prezinta roti ajutatoare si franare cu actionare manuala pe ambele roti. Rotile au dimensiuni de aproximativ 30 cm ceea ce inseamna 12 inch in diametrul fiind roti gonflabile cu camera. Bicicleta are atasat bidon pentru apa ce se prinde in spatiul special conceput. Pentru detalii suplimentare accesati www.bebecarucior.ro

Bicicleta Snoopy Best Friend 12 Ironway: produs pentru sport in aer liber pentru copii de la 3 ani. Este un produs nou si special conceput pentru plimbari de primavara. Destinat copiilor cu inaltimea intre 87-120 cm, este bicicleta ce se poate utiliza pana la varsta de 6 anisori. Cu timpul copilul va putea renunta la rotile ajutatoare cu care este prevazuta si va merge liber si nestingherit. Spitele rotilor sunt din otel, pentru rezistenta si durabilitate in timp iar saua si ghidonul se pot modifica dupa inaltimea si confortul celui mic. Culorile in care este disponibila bicicleta sunt alb-roz iar cadrul este imprimat cu personajul din desene animate, Snoopy Best Friend. Este cu totul o bicicleta Snoopy  Best Friend deoarece si portbagajul din spate si cosuletul de depozitare din fata ghidonului, ambele au imprimeuri cu Snoopy, catelusul prietenos. Produsul se livreaza cu unelte de montaj incluse. Pentru imagini inedite si detalii vizitati portalul www.bebecarucior.ro

Pentru mai multe detalii despre biciclete copii 3 ani vizitati www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/biciclete-pentru-copii-de-3-ani