Controlul nedistructiv prin diferite metode

BUCURESTI - 26 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Examinarea unei suprafete cu ajutorul ultrasunetelor se bazeaza pe propagarea undelor in structura de rezistenta a ei. In functie de semnalul transmis prin aceasta tehnica, expertii pot face o evaluare a piesei numita si tehnica cu impuls reflectat.

Controlul nedistructiv prin diferite metode

Prin control nedistructiv US +UP  examinarea se poate efectua manual sau cu ajutorul aparaturii semiautomatizate si poate utiliza tehnica prin contact direct, fara contact sau in imersie, folosind metode corespunzatoare de cuplare.

Metoda de control nedistructiv cu ultrasunete stabileste modul de depistare al defectelor interne din sudura si materialul de baza, din zona adiacenta sudurii. Aceasta procedura se aplica la examinarea cu ultrasunete, prin metoda impuls reflectat, a imbinarilor sudate cu patrundere a tablelor laminate, cu grosimea cuprinsa intre 10mm si 50mm, utilizate la structura navelor .

Examinarea cu lichide penetrante este o metodă nedistructivă, care permite punerea în evidenţă a discontinuităţilor deschise la suprafaţa pieselor examinate.  Procedura de control nedistructiv cu lichide penetrante poate detecta defectele de suprafață cu precizie și ușurință, independent de tipul, materialele și configurația suprafeței obiectelor care trebuie testate.
Alte metode de examinare nedistructivă se pot aplica numai cu restricții iar defectele trebuie sa tina doar de suprafata.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/controlul-nedistructiv-prin-diferite-metode