Corpuri de iluminat marcate de incarcatura anilor…

BUCURESTI - 29 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

De ce apreciem eleganta si frumusetea unei sali care gazduieste evenimente sofisticate si rafinate? Sa fie oare din pricina arhitecturii pe care designer-ii au stiut sa o puna in valoare sau datorita decorului ce ne aminteste de basmele cu printi si printese?

Corpuri de iluminat marcate de incarcatura anilor…

Desi aceste aspecte contribuie cu siguranta la aprecierea unui astfel de loc, mai sunt si alte elemente care dau grandoare si unicitate, cum ar fi impresionantele corpuri de iluminat de lux ce coboara din tavan cu scopul de a crea atmosfera de petrecere regala.

In cladirile vechi, apasate de amprenta timpului dar spectaculoase din punct de vedere vizual, vom descoperi corpuri de iluminat clasice, in ton cu liniile arhitecturii din anul constructiei, astfel ca si acestea contribuie la o frumusete interioara a camerelor si incaperilor pe care putini au ocazia sa le cunoasca, daca nu participa la serate, gale de premiere sau scene de teatru liber, in general activitati care se tin doar in astfel de cladiri cu o incarcatura emotionala a vremii.

Draperii din catifea, mobila din lemn masiv, trepte din piatra sau granit, covoare persane cu imprimeuri clasice, precum si corpuri de iluminat marete alcatuiesc decorurile unor case sau palate peste care ai zice ca timpul a stat in loc. Cei pasionati de arta aceasta a lucrurilor vechi incarcate de valoare, isi pot alcatui un colt al casei moderne desprins din perioada interbelica. Sau daca, ai impresia ca sufletul tau rezoneaza mai bine cu lucrurile de peste acum 100 de ani, iti poti decora locuinta in spiritul acelor ani cand singurul mijloc de transport era trasura iar barbatii purtau palarii si ceasornicele in buzunarul vestei.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.