Fii gata pentru Noul An Scolar! Gama completa de Rechizite Scolare !

BUCURESTI - 4 septembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Cu Office Direct, scapi de tot stresul si alergatura prin magazine. In magazinul online gasesti rechizitele de care ai nevoie grupate intr-o rubrica speciala, dedicata elevilor, studentilor, dar si pasionatilor de tehnica hartiei.

Ghiozdan fete echipat HERLITZ Sporti Plus

In fiecare an, aceeasi poveste!
Ca de fiecare data, in aceeasi perioada, parintii incep alergatura prin magazine, pentru a reinnoi setul de rechizite scolare.

De la ghiozdane scolare (aflate in capul listei necesarului de rechizite), rucsacuri scolare, penare, caiete si stilouri, pixuri, rollere, creioane si ascutitori, carioci, blocuri de desen, pana la rigle si instrumente de geometrie, hartie glasata si creponata, toate sunt disponibile la preturi avantajoase.

Nu lipsesc nici produsele speciale dedicate activitatilor de hobby: poti comanda hartie speciala pentru tehnica quilling si origami, lipici, foarfece, trimmer circular, diverse accesorii necesare acestor activitati: ac si pieptene pentru quilling etc

Ghiozdanele HERLITZ – preferatele copiilor!
Office Direct a selectat pentru voi cele mai frumoase modele de ghiozdane Herlitz.

Pe langa modelele existente in magazin, de anul acesta descoperi 2 design-uri nou-noute ale acestor ghiozdane: Moti si Sporti, in culori moderne, vii, atat pentru fete cat si pentru baieti!

Noul membru al familiei Herlitz, Moti este ergonomic, foarte incapator, perfect pentru scoala.

Principalele sale caracteristici: un compartiment separat, pentru carti si 2 buzunare laterale cu arici, simplu de deschis/inchis, inchizatoare cu material reflectorizant, ofera securitate in mers datorita materialului reflectorizant. Este usor de transportat de copii si de parinti, avand un maner practic.

Cu Sporti, cei mici merg in siguranta deplina spre scoala!
Atuurile produsului: incapator, design in culori vesele, la moda, ergonomic, compartiment principal,  buzunar interior si laterale cu fermoar, 1 buzunar frontal cu fermoar, curea pentru piept (pentru distribuirea perfecta a greutatii), inchizatoare magnetica "Smart Lock" foarte comoda, usor de transportat.

Setul complet de rechizite - la doar cateva click-uri distanta

Nu mai sta pe ganduri! Rechizitele de care ai nevoie vor ajunge numaidecat la tine, fara efort.

Este foarte simplu: acceseaza magazinul online www.officedirect.ro, descopera gama completa de rechizite si lanseaza rapid o comanda online.

Este mai simplu pentru tine sa transmiti comanda telefonic? Echipa noastra iti sta la dispozitie de luni pana vineri in intervalul orar 9.00- 18.00 pentru a prelua comenzile si a-ti oferi toate detaliile care te intereseaza.
Primesti rapid comanda acasa sau la serviciu, oriunde in tara!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/fii-gata-pentru-noul-an-scolar-gama-completa-de-rechizite-scolare