Fluentis- o experienta potrivita copilului tau!

BUCURESTI - 17 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Limbile straine au inceput sa fie obiect de studiu pentru copii inca de la varste fragede cand acestia au capacitatea de a acumula mai multe cunostinte in timp record.

Fluentis- o experienta potrivita copilului tau!

Specialistii recomanda sa vorbim intens cu copilul nostru pentru a-i dezvolta latura sociala, reusind astfel sa-i starnim curiozitatea in ceea ce priveste latura lingvistica.

La scoala Fluentis, parintii moderni pot oferi copiilor lor diverse activitati prin care acestia invata o limba straina sau isi intaresc abilitatile care prind radacini in alte domenii cum ar fi desenul, arta, teatrul sau gastronomia. Cei ce se ocupa de programul micutilor au experienta in educatia si dezvoltarea copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 10 ani si compun proiecte speciale pe care le pot rezolva dupa programul zilnic de scoala fara a ingreuna sau obosi capacitatile de invatare ale micutului.

Prin intermediul programului de scoala de vara, Fluentis sustine ateliere in doua mari orase ale tarii, Bucuresti si Timisoara, prin care cei mici descopera arta gradinaritului sau arta decorativa. Formatori specializaţi în educaţia non-formală îi vor motiva zilnic să înveţe ceva nou, experimentând şi distrându-se, la cursuri  interactive, desfaşurate în principal în limba engleză, sau la antrenamente în parc şi la piscină.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.