Gama de ceasuri Tissot- inovatie si traditie la preturi accesibile!

BUCURESTI - 19 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Astazi, Tissot face parte din Swatch Group, cel mai mare producator si distribuitor de ceasuri din lume, situandu-se printre brand-urile de succes care surprind permanent prin inovatie si performanta.

Gama de ceasuri Tissot- inovatie si traditie la preturi accesibile!

Gama larga si variata de ceasuri de calitate au preturi accesibile in comparatie cu alte marci elvetiene iar cei ce decid sa achizitioneze un astfel de produs raman placut surpinsi de finetea materialelor folosite si maiestria cu care sunt create modele de ceasuri barbatesti si cele dedicate doamnelor.

Prin traditia sa, tesuta inca de la infintarea companiei in anul 1853, Tissot s-a angajat sa respecte reguli simple in design-ul ceasurilor create iar la fiecare lansare de produs sa uimeasca prin functii deosebite si detalii sofisticate. Spiritul neobosit de pionierat in domeniul ceasurilor a condus la transformarea unei afaceri mici din oraselul Le Locle la o companie de renume international prezenta in 160 de tari.

Fanii colectiilor de ceasuri Tissot, raman fideli modelelor consacrate deoarece au constatat ca firma produce numai articole de calitate, surprinzand prin alegerea unor materiale ca sideful, lemnul sau piatra, modele ce au prins foarte bine la publicul larg.

Vanduta in peste 16.000 puncte de vanzare in intreaga lume, gama Tissot ofera o selectie variata de ceasuri care se potrivesc tuturor gusturilor si nevoilor functionale.  De-a lungul timpului personalitati ca Grace Kelly, Nelson Mandela sau Elvis Presley au ales sa poarte un ceas Tissot, declarand ca se simti fermecati de stilul si design-ul accesoriului preferat de ei.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/gama-de-ceasuri-tissot-inovatie-si-traditie-la-preturi-accesibile