Gama variata de statii radio, antene si pachete complete - Comenzi.ro

BUCURESTI - 11 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Comunicarea prin intermediul statiilor radio CB a devenit populara datorita rapiditatii cu care informatiile sunt impartasite celorlalte persoane aflate in trafic.

Statie auto

Exista doua tipuri de statii auto, primul este reprezentat de statiile radio CB, care sunt cele mai populare si cele mai bune, deoarece poti vorbi fara a avea licenta de emisie radio, iar al doilea tip este reprezentat de statiile walkie-talkie, doar ca acestea au o acoperire mult mai mica si sunt folosite mai degraba de personalul de la paza.

Statiile radio CB reprezinta cea mai simpla si rapida modalitate de comunicare, iar prescurtarea CB este de la Citizen Band. Statiile, cunoscute si sub denumirea de statii auto sau statii de emisie receptie auto reprezinta o forma de comunicare pe distanta scurta care cuprinde 40 de canale in banda de 27 Mhz.

Banda de frecventa alocata statiilor CB este de 27 MHz, puterea statiilor nu trebuie sa depaseasca 4 W, iar statiile trebuie sa aiba avizul CE pentru a putea fi utilizate in Europa.  Aceasta forma de comunicare a devenit foarte populara in ultimii ani putand fi utilizata atat pe autoturisme, camioane,  motociclete sau se poate folosi independent ca si statie portabila.

Comenzi.ro va pune la dispozitie o gama variata de statii radio CB si accesorii CB de la branduri de top din domeniu, precum Avanti, Megawat, Midland, President, PNI sau TTi.  Atunci cand alegeti o statie radio auto CB exista mai multi factori de care trebuie sa tineti cont inainte de a face achizitia, principalele trei sunt: cost, dimensiune si caracteristici principale. Prin gama variata de statii radio CB comercializate incercam sa mentinem un echilibru intre pret si performanta acestora, intre modele de statii si tipuri de antene , intre marketing si produse calitative.

Datorita designului compact si ergonomic al unitatii statiei radio CB si a faptului ca toate comenzile pot fi accesate cu o singura mana direct de pe microfon, unitatea poate fi instalata intr-o multime de locuri, cum ar fi sub bord, in cotiera sau sub scaune, fara sa incomodeze soferul in timpul mersului.

Ar trebui sa va orientati catre un model care sa dispuna de cat mai multe caracteristici utile, de exemplu, o functie de blocare a tastaturii va ajuta sa nu schimbi frecventa din greseala, in timp ce un afisaj electronic va permite sa puteti naviga mai usor, iar tehnologia hands-free va ajuta sa conectati mai usor castile si microfonul.

In special cand vine vorba de antene si sistemele de montare a acestora, recomandam achizitionarea unor componente de inalta calitate. Pot costa putin mai mult, insa in general sunt facute din materiale superioare, mai rezistente in timp decat componentele de fixare ieftine si nu veti fi dezamagiti de calitatea lor o perioada buna de timp.

Pe site-ul nostru, Comenzi.ro, gasiti cea mai mare selectie de statii radio CB din tara, acest lucru ne permite sa multumim orice tip de utilizator de statii auto CB, de la novice la expert, hobbyists sau utilizatori de specialitate. Convinge-te acum!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/gama-variata-de-statii-radio-antene-si-pachete-complete-comenzi-ro