Guess depaseste granitele in materie de stil si calitate

BUCURESTI - 4 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Compania Guess a fost fondata in anul 1981 de catre fratii Marciano, comercializand initial jeansi care s-au bucurat de un real succes inca de la lansare.

Guess depaseste granitele in materie de stil si calitate

In anul 1983, magazinele luxoase de la acea vreme incep sa-si impodobeasca vitrinele cu primele modele de ceasuri Guess care se dovedesc a fi excelente din punct de vedere al designului si al creativitatii. Un an mai traziu, brand-ul incepe sa prinda radacini si pe piata din Europa, un model de ceas Guess ajungand sa coste aproape cat o masina considerata de lux in acei ani.

In prezent, compania se bucura de incasari fabuloase din vanzarea produselor care incanta prin originalitatea lor si prin calitatea cu care sunt confectionate. La ora actuala, Guess produce genti,parfumuri, jeansi, bijuterii si ceasuri exclusiviste fabricate in editii limitate tocmai pentru a da o nota aparte brand-ului la gama colectiilor de lux. In anul 2004, compania a lansat, cu ocazia celebrarii a 20 de ani de activitate, un model de ceas editie limitata care a fost vandut cu o suma depasind jumatate de milion de dolari.

Cu toate aceastea, fratii Marciano, au vrut sa creeze si colectii accesibile tuturor pentru ca majoritatea oamenilor care le indragesc produsele sa se bucure de calitatea si frumusetea accesoriilor Guess.

Ceasuri online Guess putem cumpara din magazinele de profil care comercializeaza produse originale conforme cu standardele inalte ale brand-urilor de lux.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/guess-depaseste-granitele-in-materie-de-stil-si-calitate