Jucarii cu telecomanda - Acvatice

BUCURESTI - 19 februarie 2013

Comunicat tip General in Internet

Barci, iahturi, salupe, submarine, toate cu telecomanda, de la modele care iti incap in palma pana la monstri de peste 1 metru lungine care ating viteze fenomenale.

Salupa cu radiocomanda Cyclone

Jucarii cu telecomanda sunt preferatele copiilor, acestia detinand controlul total asupra acelor jucarii. Indiferent de varsta pe care o avem, o jucarie nu poate fi niciodata prea mica sau prea mare pentru noi, prea frumoasa sau prea urata

Jucariile care opereaza cu baterii trebuie sa fie tinute in locuri sigure si oferite spre joaca copiilor doar sub supravegherea adultilor. Nu folositi alte baterii fata de cele mentionate in prospectul jucariei si cititi instructiunile de folosire cu atentie inainte de a oferi copilului, jucaria care sa nu puna in pericol sanatatea acestuia.

Salupa de competitie Cyclone vine echipata cu motoare foarte performante ce ii ofera posibilitatea atingerii unei viteze foarte mari dar si o manevrabilitate deosebita. Caracteristicile reproduse in detaliu fac aceasta barca teleghidata unica. Masurand peste 90 de centimetri lungime aceasta salupa este ideala pentru utilizarea in piscine, lacuri sau pe rauri. Aceasta este o reproducere complet functionala a unei salupe de curse reale. Este uimitor sa privesti aceasta salupa in actiune: designul realist, viteza pe care o poate atinge si distanta pana la care poate fi controlata o transfroma intr-o jucarie vedeta a categoriei din care face parte.

Produsele pot fi furnizate intr-o gama variata de culori. Jucariile cu telecomanda, programabile, manevrabile in cel mai inalt grad sunt jucarii inteligente, care stimuleaza in aceeasi masura inteligenta, indemanarea si creativitatea copiilor carora li se adreseaza. Jucarii cu telecomanda inseamna jucarii ghidate de la distanta. Aceasta dirijare de la distanță se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzi.

Ca si celelalte jucarii cu telecomanda, si barcutele cu telecomanda se afla in topul jucariilor preferate de copii si adulti Daca inca nu te-a prins virusul jucariilor cu telecomanda, incearca aceasta barca cu telecomanda de la NQD, numita Salupa cu radiocomanda Bayliner-NQD. Un cadou nemaipomenit pentru copii, baieti mari sau pentru orice pasionat de jucarii cu telecomanda, aceasta salupa va oferi cu siguranta ore intregi de distractie! Echipata cu tot ceea ce ii trebuie (cu exceptia bateriilor pentru telecomanda), trebuie doar scoasa din cutie si e gata de joaca.

Si salupa cu radiocomanda Arrow-NQD se livreaza impreuna cu un acumulator de 9.6 V si incarcator. Are un design autentic si o redare in amanunt a detaliilor, este perfecta pentru piscine, iazuri, rauri, lacuri si poate fi folosita chiar si pe mare. Ia-ti aceasta salupa cu telecomanda, reproducere a celei in dimensiune naturala lanseaz-o pe apa si priveste-o cum zboara! Este singurul model la care controlul directiei se realizeaza prin intermediul unei carme controlata din telecomanda si nu prin diferentierea turatiilor motoarelor.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/jucarii-cu-telecomanda-acvatice