Tevi din otel cu sudura elicoidala

BUCURESTI - 2 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

In tehnica actuala, dintre procedeele de imbinare a metalelor, sudarea ocupa locul cela mai important.

Tevi din otel cu sudura elicoidala

Procedura de sudare elicoidala presupune imbinarea tevilor in forma de elice, manevra ce are diferite intrebuintari in constructii, mai ales atunci cand spatiul este ingust pentru desfasurarea corecta a lucrarilor.

Teava sudata elicoidal ajuta la strabaterea suprafetelor lipsite de spatiul larg si au in diferite situatii si locuri caracteristici potrivite constructiilor complexe.

Aplicarea sudurii in constructia de instalatii, utilaje, constructii metalice,impune, printre altele, o deosebita atentie in ceea ce priveste dimensionarea, alegerea materialelor, stabilirea si verificarea tehnologiilor de sudare, calificarea si specializarea personalului care executa sudarea, verificarea imbinarilor sudate etc.

Foarte importanta este si teava sudata constructii metalice, care ofera o buna consolidare a structurii ridicate si asigura totodata buna functionare a sistemului de scurgere.

Teava elicoidala constructii face parte din gama materialelelor utilizate in domeniul metalurgic atat in constructiile civile cat si in cele industriale, reprezentand tipul de produs care poate fi fabricat in diferite forme si sub diferite proceduri pentru a folosi unei arii largi de constructie.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/tevi-din-otel-cu-sudura-elicoidala