Tevi din otel pentru constructii

BUCURESTI - 29 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Tevile sunt principalele piese care compun o intreaga instalatie si se folosesc cel mai adesea in constructia ansamblurilor termice pentru suprafete mici sau mari.

Tevi din otel pentru constructii

O teava are cel mai adesea forma cilindrica cu pereti subtiri sau grosi, fabricata in functie de destinatia catre care se indreapta iar diametrul acesteia poate varia in dimensiuni. Tevile au o utilitate larga, fiind folosite de la instalatii pana la realizarea canalelor sau a conductelor care strabat circuite hidraulice. O teava sudata longitudinal ajuta la realizarea retelelor de transport a apei calde sau reci sau a instalatiilor de incalzire si transport a agentului termic cu presiune nu mai mare de 50 de bari.

Este foarte importanta calitatea unui astfel de material, in special pentru lucrarile complexe pe care le intalnim la fabrici si uzine acolo unde durata de viata a produsului trebuie sa fie mai mare de 12-15 ani cu respectarea masurilor de protectie anticoroziva.  Materia prima din care este realizata o teava sudata, ii asigura proprietatile fizice si finisajele de suprafata necesare domeniului instalatiilor termice cat si a confectiilor metalice.

Tevile de instalatii sunt supuse unei probe de presiune pentru a se verifica calitatea si rezistenta sudurilor.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/tevi-din-otel-pentru-constructii