Top 5 biciclete pentru copii de 3 ani

BUCURESTI - 11 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Bicicletele recomandate pentru copiii incepand cu varsta de 3 ani sunt bicicletele cu diametrul rotilor de 12″. Biciclete de 12″ sunt pentru varsta de 3-6 ani sau pentru copii cu inaltimea de 87 – 120 cm.

biciclete copii 3 ani

Bicicletele pentru copii sunt viu colorate, cu design foarte atragator si au imprimeuri cu personaje animate indragite de copii (Taz, Mickey Mouse, Ben 10, Hello Kitty) sau sunt produse cu licente precum Kawasaki si Ducati.
Bicicletele pentru copii sunt dotate cu roti ajutatoare pentru a ajuta copilul sa invete mersul pe bicicleta, aparatori pentru lant si roti pentru a evita murdarirea hainelor, frana de mana pe una sau chiar ambele roti, acestea fiind dotarile standard. Sunt unele biciclete pentru copii care mai au incluse si: bidon pentru apa, claxon, cosulet pentru jucarii si accesorii sau o geanta in culorile bicicletei.

Printre marcile renumite de biciclete pentru copii regasim: Ironway, Dino Bikes, Stamp si Toimsa.

Bicicleta Kawasaki MT 12 Ironway
Caracteristici Bicicleta Kawasaki:
Bicicleta are cadrul rezistent din otel. Saua si ghidonul sunt reglabile pe inaltime, rotile sunt gonflabile cu camera.
Bicicleta este prevazuta cu frana de mana pe ambele roti. Bicicleta are incluse: doua roti ajutatoare din plastic, aparatoare pentru lant, aparatori pentru roti si bidon pentru apa.

Dino Bikes – Bicicleta Dino Hello Kitty 12″
Bicicleta are cadru din metal, cauciucuri EVA, iar spitele sunt din plastic.
Bicicleta Hello Kitty are doua roti ajutatoare, aparatoare pentru lant, frana pe ambele roti si cosulet si cutie pentru depozitare;

Bicicleta Maui Kid 12″ Ironway
Bicicleta are cadrul rezistent din otel. Saua si ghidonul sunt reglabile pe inaltime, rotile sunt  gonflabile cu camera.
Bicicleta este prevazuta cu frana de mana pe ambele roti. Bicicleta are incluse: doua roti ajutatoare din plastic, aparatoare pentru lant, aparatori pentru roti si ghiozdan in culorile bicicletei.

Bicicleta Ferrari 12″ Denver
Bicicleta Ferrari cu roti de cauciuc eva si spite din plastic. Bicicleta cu frina de mana pe roata din fata si pentru roata din spate.
Contine roti ajutatoare, aparatoare pentru lant, steag si casca.

DINO BIKES – BICICLETA INTERNAZIONALE MILAN 123 GLN
Bicicleta este in culorile echipe de fotbal Internazionale Milano.
Rotile sunt din EVA (fara camera), spite din plastic rezistent;
Bicicleta mai contine aparatoare pentru lant, roti ajutatoare si frana de mana pe roata din fata.

Pentru mai multe detalii despre biciclete copii 3 ani vizitati  www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/top-5-biciclete-pentru-copii-de-3-ani