Un ritual de ingrijire zilnic

BUCURESTI - 20 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Ce tipuri de creme nu ar trebui sa ne lipseasca niciodata de pe masuta de toaleta?

Un ritual de ingrijire zilnic

Pai, evident, este esential sa ne rasfatam corpul si tenul cu o crema hidratanta in fiecare zi, iar femeile care aplica destul de des make-up sunt sfatuite ca inainte de a de machia sa faca un masaj fetei cu o crema care inmoaie pielea si ii astupa porii. In felul acesta, produsele cosmetice cu care mascam intreaga fata nu vor produce in timp riduri sau alte semne dobandite in special din cauza agentilor chimici care se gasesc in produsele de acest tip.

Si daca am remarcat usoare santuri care isi fac aparitia pe fata noastra, nu avem decat sa apelam la o crema antirid, disponibila in varaintele de zi sau de noapte sau chiar dispuse in pachetele care contin un intreg ritual de ingrijire. Ridurile sunt inevitabile, cu totii imbatranim si trecem prin aceasta etapa, insa, daca acordam atentie de-a lungul vietii anumitor aspecte, aceste defecte vor fi intaziate sau ascunse.

Ce facem insa cu cei care se confrunta cu acnee? Acesta se manifesta in diferite stadii si poate reprezenta o problema grava intalnita nu doar in randul adolescentilor.

O crema cu extract de melc este considerata a fi atu-ul ideal in lupta contra acneei si nu numai. Melcul dobandeste “puterea “ de a-si regenera tesuturile afectate iar expertii dermatologi au profitat de aceasta creand o lotiune prin care pielea isi poate reveni dupa ce a suferit traume la nivelul epidermei.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.