NSCmall.ro se relanseaza in 24 octombrie 2009, la orele 00.00!

BUCURESTI - 23 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Ca urmare a sugestiilor si recomandarilor clientilor nostrii, NSCmall.ro, probabil singurul mall virtual din Romania, lanseaza noua infatisare a site-ului, impreuna cu noul magazin Pentru-copii. Le multumim tuturor!

NSCmall.ro se relanseaza in 24 octombrie 2009, la orele 00.00!

Lansat in primavara anului 2009, sub sloganul New Shopping Concept, NSCmall.ro doreste sa ofere clientilor sai o gama cat mai larga de produse, pentru toate gusturile si toate buzunarele. Noua infatisare grafica prezinta clientilor un concept nou in piata online din Romania si anume: “Totul sub o singura cupola”!
Magazinul Pentru Copii se alatura celor 4 magazine existente (IT&C, Foto-Video, Divertisment si Uz casnic), fiecare cu raioane specializate, insumand peste 12.000 de produse. Deasemenea, au aparut 2 raioane noi in cadrul magazinului de Uz Casnic: Obiecte sanitare si Produse de iluminat.
NSCmall.ro ofera posibilitatea clientilor de a achizitiona orice gama de produse dintr-un singur loc. Produsele adaugate in cos, din oricare din magazine, vor putea fi transformate intr-o singura comanda.

NSCmall.ro va pregateste noi surprize! Ne modelam pe dorintele dumneavoastra!

Despre NETSYS CONSULT SRL

Proiect realizat de Netsys Consult SRL
Tel/fax: 021.211.01.31
office@nscmall.ro