Brand Academy lanseaza astazi Corporate University, prin programul educational Brand Management Operating System ®

BUCURESTI - 23 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Brand Academy lansează, împreună cu Softwin, în calitate de partener fondator, Corporate University, proiect de marcă în domeniul educaţiei de afaceri. Primul program educaţional care demarează sub umbrela Corporate University este Brand Management Operating System, un program de tip post universitar, primul în Romania care oferă calificarea de Brand Manager, recunoscută de către Ministerul Educatiei şi Ministerul Muncii.

Conceput pentru a furniza soluţii educaţionale capabile să ofere o perspectivă strategică asupra administrării afacerilor, Corporate University reprezintă o resursă educaţională atât pentru angajaţii companiilor ce operează pe piaţa românească, cât şi pentru clienţii, partenerii, furnizorii sau distribuitorii acestora. Mai presus de toate, Corporate University reprezintă un vehicul educaţional destinat promovării culturii corporatiste a secolului XXI, atât prin dezvoltarea abilităţilor profesionale cât şi a celor inter-personale ale tuturor celor implicaţi în procesul de administrare a afacerii.

“Misiunea noastră este de a facilita comunicarea între branduri şi audienţele lor. În acest sens am dezvoltat o serie de programe educaţionale menite să creeze, în organizaţiile clienţilor noştri, ceea ce noi numim conştiinţa brandului, să sporească nivelul de cunoaştere şi înţelegere a brandului, în beneficiul afacerii lor” a declarat Cristina Preda, Preşedinte Brand Academy.

Având drept parteneri fondatori revista Cariere şi Comunicatedepresa.ro, Brand Management Operating System reprezintă o experienţă de învăţare unică, destinată a oferi competenţă internatională în brand management studenţilor şi, implicit, organizaţiilor lor. Construit pe structura unui program de educaţie part-time, BMOS permite participanţilor să-şi continue cariera pe bazele unui angajament full-time. Cursurile ţinute în fiecare sâmbătă, împreună cu accesul permanent la materialele de curs, la testele de pregătire, la testele reale şi la membrii echipei de facilitatori, asigură participanţilor o experienţă educatională care implică, solicită, învaţă şi răsplăteşte!

Despre new media Agency

Brand Academy este prima instituţie romanească dedicată educaţiei de brand şi comunicare de marketing. Cu un portofoliu impresionant de programe educaţionale, cu o serie de clienţi de renume precum Softwin, Banca Italo-Romena, Omnilogic, Global Vision, CG & GC Intelligent Solutions, City Mall, Mobitelco, International Computer Group, cu o divizie de conferinţe lansată, în luna mai, prin BeyondBorders 2005, eveniment care l-a avut drept invitat de onoare pe fostul Preşedinte american Bill Clinton, Brand Academy se constituie într-o organizaţie unică pe piaţa românească, prin structura, activitate şi abordare. Pentru mai multe informaţii despre Brand Academy puteţi vizita www.brandacademy.ro
Contact:

Andreea Paraschiv
0744/ 374 418
andreea.paraschiv@brandacademy.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/brand-academy-lanseaza-astazi-corporate-university-prin-programul-educational-brand-management-operating-system-r1