GFI MailEssentials a obtinut certificarea Windows Server 2003 prin VeriTest

BUCURESTI - 14 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GFI a anunţat recent faptul că GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTP, soluţia anti-spam pentru serverele Exchange şi SMTP a obţinut certificarea Windows Server 2003 de la Microsoft Corp prin intermediul VeriTest, divizia de testare de la Lionbridge (Nasdaq:LIOX). Această certificare se bazează pe un standard tehnic prestabilit pentru a identifica aplicaţiile software care oferă protecţie şi care pot fi uşor gestionate, care rulează pe sistemele de operare din familia Microsoft Windows.

GFI MailEssentials a obtinut certificarea Windows Server 2003 prin VeriTest

Certificarea ”Certified for Windows Server 2003” este acordată aplicaţiilor necesare afacerilor şi este apreciată atât de către analişti cât şi de clienţii organizaţiilor pentru că verifică opţiunile care fac aplicaţiile mult mai puternice şi mai uşor de utilizat. GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTP întruneşte toate aceste cerinţe riguroase după ce a fost testat de VeriTest, singurul laborator autorizat din lume pentru testarea aplicaţiilor pentru organizaţii din cadrul programului "Certified for Windows" de la Microsoft.

“GFI MailEssentials oferă o rată de detectare de peste 98% datorită accesului pe mai multe layere care includ analize avansate Bayesian şi alte metode. Achiziţionarea certificării “Certified for Windows Server 2003” confirmă reputaţia GFI ca şi dezvoltator al aplicaţiilor de calitate care oferă valoare consumatorilor”, a declarat David Vella, Product Manager la GFI. “Este o dovadă de onoare care serveşte drept un testimonial independent al valorii şi siguranţei oferite de GFI MailEssentials”.

“Certificarea prin VeriTest le oferă un plus de încredere clienţilor GFI în achiziţionarea GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTP”, a declarat Katrina Teague, VeriTest Vice President of Marketing and Solutions. ”Confirmând faptul că produsul îndeplineşte standardele înalte ale Microsoft îi asigură pe utilizatorii finali că vor avea parte de securitate la un nivel înalt şi un cost total mai redus decât dacă ar cumpăra un produs similar necertificat”.

Rezultatele complete obţinute de către GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTP pot fi vizualizate la www.veritest.com/gfi.

Despre new media Agency

Despre GFI

GFI este lider în oferirea de soluţii de securitate de reţea, de informaţii şi de software de corespondenţă pentru sistemele Windows. Printre produsele de bază se numără GFI FAXmaker (fax connector pentru Exchange şi fax server pentru reţele), GFI MailSecurity (protecţie şi antivirus pentru e-mail), GFI MailEssentials (program antispam pentru server), GFI LANguard Network Security Scanner (N.S.S.) (security scanner patch management), GFI Network Server Monitor (program care trimite alerte automat şi corectează problemele de reţea şi de server) şi GFI LANguard Security Event Log Monitor (S.E.L.M.) (program care detectează tentativele de intruziune şi oferă informaţii despre activitatea în reţea.
Printre clienţi se numără Microsoft, Telstra, Time Warner Cable, Shell Oil Lubricants, NASA, DHL, Caterpillar, BMW, US IRS şi USAF.

Compania are sedii în Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Cipru, România, Australia şi Malta, iar produsele sale sunt distribute prntr-o reţea largă de furnizori în întreaga lume.

GFI este Microsoft Gold Certified Partner şi a obţinut diploma Microsoft Fusion (GEM) Packaged Application Partner of the Year.

Despre Grupul Romsym

Romsym este distribuitor şi centru de instruire autorizat al produselor Red Hat în România.

Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/gfi-mailessentials-a-obtinut-certificarea-windows-server-2003-prin-veritest1