Gift & Sweets Expo 2011 – Targ de cadouri si dulciuri a fost un eveniment de succes !

BUCURESTI - 26 august 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Gift & Sweets Expo – Targ de cadouri si dulciuri, s-a desfasurat in perioada 12 – 15 august 2011, cu prilejul Sarbatorii Adormirea Maicii Domnului – Sfanta Marie Mare si a serbarilor dedicate Zilei Marinei in cadrul City Park Mall of Constanta, o locatie prestigioasa de pe litoralul romanesc. Timp de patru zile vizitatorii au fost intampinati cu dulciuri deosebite, cadouri speciale, degustari, demonstratii si testari de produse.

In cadrul expozitiei, Gift & Sweets Expo 2011, desfasurata intre 12-15 august, atmosfera evenimentului a fost incununata in ultima zi de un concert instrumental de rumba catalana cu influente flamenco. Vizitatorii si-au putut delecta simturile cu dulciuri deosebite din Ungaria, ciocolata de casa, turta dulce, acadele, miere naturala si alte produse naturale. Deasemenea, timp de patru zile, vizitatorii expozitiei Gift & Sweets Expo 2011, au participat la demonstratii organizate de Avon si Tupperware, au avut ocazia sa aleaga cadouri deosebite pentru familie, prieteni si parteneri de afaceri, lucrate manual, produse de artizanat, produse de origine indiana, cosmetice bio si sapunuri naturale.Gift & Sweets Expo – Targ de cadouri si dulciuri a fost un eveniment de succes organizat in cadrul City Park Mall of Constanta, una dintre cele mai deosebite locatii de pe litoralul romanesc.

NEWEXPO Events –Organizator

Tel: 031.408.29.68Mobil : 0731.649.110

info@newexpo.ro

www.newexpo.ro / www.gs.newexpo.ro

Despre NEWEXPO Events

NEWEXPO este organizator de targuri si expozitii.

Rolul nostru este acela de broker in relaţie - identificarea, direcţionarea, atragerea şi potrivirea nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri şi crearea de relatii prin intermediul targurilor, enimentelor şi oportunităţi de sponsorizare.

Targurile si expozitiile organizate de NEWEXPO au ca scop creearea unui cadrul propice pentru interactionare, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o intreaga industrie.

Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii si acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor.

Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezinta expoziţii şi evenimente va oferim solutii si servicii indispensabile participarii la targuri si expozitii: grafice, tipografice, consultanta amenajare stand, consultanta promovare, personal specializat.