Cafe Leon, prima cafenea din România deschisă de un site

BUCURESTI - 2 iulie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Auto, Banci / Asigurari

Cafe Leon este prima cafenea din România deschisă de un site, în care îți poți cumpăra o mașină, în doar câteva minute.

Cafe Leon (Witting nr.4)

Cesiune.ro anunță deschiderea Cafe Leon, cea mai plăcută formă de a petrece timpul necesar pentru cumpărarea unei mașini, pentru socializare și pentru relaxare.

Clienții Cesiune.ro au la dispoziție, începând de luna aceasta, în locul birourilor aglomerate și zgomotoase, un spațiu plăcut, în care pot discuta cu un consultant, pot căuta pe internet mașina pe care o doresc, pot studia actele pe care le au de semnat sau pot, pur și simplu, savura o cafea bună, pe terasă.

Cafe Leon este o investiție a grupului de firme din care face parte Cesiune.ro și se află într-o zonă aglomerată a Capitalei, în zona Gării de Nord, pe strada Witting nr. 4.

Cafe Leon poate fi un loc de petrecere a timpului liber și pentru persoanele care nu folosesc serviciile Cesiune.ro, pentru o pauză de cafea în timpul zilei, pentru orele de după program, în timpul săptămânii, sau pentru week-end, alături de prieteni.

Sunt anunțate evenimente speciale, multe dintre ele dedicate întregii familii, vor fi prezenți DJ renumiți și sunt pregătite multe surprize pentru clienți.

Despre Cesiune.ro

Cesiune.ro a fost lansat ca o platformă dedicată celor care vor să predea și, respectiv, să preia un contract de leasing auto. Ulterior, Cesiune.ro a oferit și servicii de finanțare, iar astăzi oferă persoanelor fizice posibilitatea unică în România de a-și vinde mașina rulată în leasing. Cesiune.ro are în acest moment propriul sistem de finanțare, care permite cumpărarea unei mașini cu plata unui avans între 20 și 50% și a 48 de rate, plus o rată finală.

Contractele de cumpărare încheiate cu Cesiune.ro nu afectează istoricul companiei care cumpără, au rate fixe pe toată perioada și necesită un set minim de acte pentru aprobare. Clienții care au deja un an de contract își pot schimba mașina în funcție de avansul plătit.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/newswork/cafe-leon-prima-cafenea-din-romania-deschisa-de-un-site