Subventii acordate persoanelor certificate

BUCURESTI - 10 septembrie 2015

Comunicat tip General in Sanatate, Social, Cursuri

Proiectul “Acces la formare profesională continuă pentru angajații din sectorul sanitar-PROSANIT” POSDRU 164/2.3/S/138111 realizat de către OAMGMAMR în parteneriat cu CEPECOM SRL se regăseste la inceputul lunii numarul saptesprezece de implementare.

Subventii acordate persoanelor certificate

Prin intermediul acestui comunicat avem deosebita placere de a va anunta faptul ca la inceputul lunii septembrie au fost acordate 199 de subventii in cadrul proiectului.Subventiile au fost acordate persoanelor certificate in luna mai.Astfel au fost acordate subventiile persoanelor certificate din judetele Vrancea, Teleorman, Ialomita-calificarea “Ingrijitoare bolnavi la domiciliu”, Maramures, Olt,-calificari “Ingrijitoare batrani la domiciliu” si “Baby-sitter” si judetul Constanta –calificarea “Ingrijitoare batrani la domiciliu”.

Fiecare persoana a primit subventia aferenta numarului de prezente avut atat la orele de teorie, cat si de practica, suma maxima acordata pentru persoanele certificate in meseriile “Baby-sitter” si “Ingrijitoare batrani la domiciliu” fiind de 1080 RON, iar pentru calificarea “Ingrijitoare bolnavi la domiciliu” suma maxima a fost de 2880 RON.

In ceea ce priveste cele 13 cursuri aflate in plina desfasurare si care urmeaza a se finaliza la mijlocul lunii octombrie, activitatea se desfasoara conform graficelor stabilite de catre formatori impreuna cu echipa de implementare, toti cursantii participand cu maxim interes atat la orele de teorie cat si cele de practica.

Pentru mai multe informații referitoare la modalitatea de înscriere în cadrul proiectului cât și condițiile de eligibilitate puteți accesa site-ul www.oamr.ro  secțiunea Proiecte FSE, cât și la adresa de e-mail oammromania@gmail.com

Proiectul este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investește în oameni !

Dragos Stan

Expert promovare proiect

www.oamr.ro

oammromania@gmail.com