Poze Obiecte vestimentare

 • Rochie Mabiosa Confidence XXL

  Poza: Kilogramele in plus nu mai inseamna stres privind alegerile vestimentare! Am lansat MABIOSA.RO - Plus de feminitate si rasfat pentru femeile cu forme!

 • Asined.ro – Echipamente peliculizate sub forma de huse pentru rochii cu aplicabilitate si pentru alte elemente si piese vestimentare

  Poza: Asined.ro – Echipamente peliculizate sub forma de huse pentru rochii cu aplicabilitate si pentru alte elemente si piese vestimentare

 • Instalatori pentru montaj obiecte sanitare

  Poza: Instalatori pentru montaj obiecte sanitare

 • obiecte promotionale

  Poza: Obiecte promotionale – personalizarea brandului tau cu ajutorul magazinului Color Box

 • Obiecte promotionale de la Mico Promotion

  Poza: Obiecte promotionale de la Mico Promotion

 • Materiale Promotionale FITON.RO

  Poza: FITON.RO furnizor de obiecte si materiale promotionale

 • Obiecte sanitare bagno

  Poza: Baia - utilitate sau design. Obiecte sanitare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul obiecte vestimentare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la obiecte vestimentare. Pozele pe tema obiecte vestimentare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul obiecte vestimentare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la obiecte vestimentare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la obiecte vestimentare.