Obtineti un voucher de 10% oferit de OC Photography

BUCURESTI - 20 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cunoscuta echipa de fotografi de nunta va ofera o reducere in valoare de 10% din pretul oricarui pachet ales.

Tot ce aveti de facut este sa completati chestionarul disponibil pe noul lor website si veti primi codul de reducere valabil pentru oricare dintre pachetele de preturi incluse in oferta lor.

Daca nu-i cunoasteti deja pe OC Photography si urmeaza sa organizati un eveniment ( fie ca e nunta, botez, aniversare, petrecere corporate sau lansare de produs) atunci ar trebui sa aruncati o privire peste portofoliul lor. Credeti-ne pe cuvant ca merita! OC Photography au inceput ca fotografi de nunta in 2011, dar au ajuns in scurt timp renumiti pentru calitatea incontestabila a fotografiilor si a albumelor pe care le realizeaza si astfel au fost invitati sa fotografieze foarte multe alte genuri de evenimente private si corporate. Prima dragoste nu se uita insa niciodata si astfel, in 2017, au hotarat sa-si extinda echipa de fotografi de nunta, lor alaturandu-li-se doi parteneri, Madalin si Eugen, si un videograf, Marius.

Cu ocazia lansarii noului site ocphotography.ro si a proaspatului blog, Oana si Codrin, fotografii fondatori, au decis sa acorde o reducere de 10% din valoarea oricarui pachet de fotografi nunta pe care il pun la dispozitie cuplurilor care se casatoresc in 2018.

Discountul il puteti obtine completand chestionarul cuprinzand 14 intrebari scurte legate de nunta voastra. Totul dureaza maxim 5 minute. Voucherul nu este transmisibil (dar le puteti la link-ul catre chestionar prietenilor vostri), poate fi folosit in limita in care exista fotografi din echipa OC Photography disponibili in ziua nuntii voastre (asa ca va sfatuim sa ii contactati cat mai rapid solicitandu-le oferta de pret), si nu se cumuleaza cu alte reduceri oferite.

De ce ar trebui sa-i luati serios in calcul pe OC Photography atunci cand sunteti in cautarea unui fotograf de nunta? Pentru ca sunt in aceasta bransa de 6 ani, timp in care au fost premiati de unele din cele mai importante organizatii de fotografi internationale, au o bogata experienta de participari la evenimente si au un stil original de a edita imaginile pe care le ofera mirilor. Mirii si miresele care i-au avut la nunta lor spun ca a fost o incantare sa lucreze cu ei, ca s-au simtit relaxati in prezenta lor la sedinta foto iar ca la petrecere s-au integrat perfect printre invitati. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant si va recomandam sa le vizitati site-ul pentru a citi testimonialele clientilor lor. Si blog-ul lor merita atentie pentru ca intr-una din sectiunile sale puteti citi sfaturi utile dedicate organizarii nuntii si puteti afla unele lucruri la care cu greu v-ati fi putut gandi si pe care un fotograf de nunta le stie pentru ca le-a aflat de-a lungul timpului.

Oferta OC PHOTOGRAPHY 2018 este adaptata tuturor gusturilor si bugetelor, cuplurile cu un buget mai restrans avand posibilitatea de fi fotografiati de unul dintre fotografii asociati, in timp ce mirii care doresc sa investeasca mai mult in amintiri pot avea nunta fotografiata chiar de catre Oana si Codrin.

Cu toate ca sunt solicitati cu precadere in Bucuresti, fotografii raspund pozitiv invitatiilor sosite din intreaga tara si uneori – atunci cand programul le permite - si celor primite de peste hotare, asa ca nu ezitati sa le cereti o oferta daca planuiti sa va casatoriti anul care urmeaza.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oc-photography/obtineti-un-voucher-de-10-oferit-de-oc-photography