Școala 12 Coach lansează Master Mentoring – program acreditat ICF

BUCURESTI - 5 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, HR, Cursuri

Live site

Școala de coaching 12Coach lansează în luna septembrie prima serie a programului MasterMentoring, acreditat de prestigioasa instanță profesională International Coaching Federation (ICF). Programul este susținut de Lilia Dicu, care deține titlul Master Certified Coach, cel mai inalt nivel de certificare internațională și este unul dintre facilitatorii echipei 12Coach.

Școala 12 Coach lansează Master Mentoring – program acreditat ICF
 “Eu cred că numai slefuindu-ne abilitațile constant putem ajunge la măiestrie. Invățăm din toate experiențele și de la toți oamenii care ne înconjoară. Fiind deschiși și responsabili cu ce ni se intamplă, învățăm meseria și viața cu bucurie și asumare și creăm o diferență pozitivă în lume.”

Lilia Dicu, Master Mentor Școala 12Coach

Programul Master Mentoring derulat de 12Coach în perioada septembrie 2016 – februarie 2017 este structurat în 6 sesiuni a câte 3 ore.

Acest program se adresează

·     Managerilor sau persoanelor care au urmat cursuri de coaching sub forma programelor de dezvoltare a abilităților de leadership și vor să atingă un nivel superior de dezvoltare, precum și posibilitatea de a urma o carieră în coaching.

·     Coachilor care doresc sa obțină 18 ore de formare CCE în vederea reacreditării la același nivel sau la un nivel superior ICF

·    Coachilor care țintesc nivelul următor de dezvoltare a abilităților conform competențelor ICF, în vederea obținerii unei acreditări ICF - ACC, PCC sau MCC.

Cei interesați se pot înscrie în seria I a programului Master Mentoring până la data de 16 sept. Sunt bineveniți să se înscrie atât absolvenții 12 Coach cât și coachii care au urmat anterior alte școli sau cursuri de formare de bază în coaching.

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati: http://www.12coach.ro/master-mentoring

Despre One 2 Coach SRL

12Coach este o instanță de învățare care propune mai întâi „dezvățul”, ghidându-și apoi studenții către (re)descoperirea potențialului prin antrenarea abilităților de A FI COACH.
Certificat de Autoritatea Națională de Calificări (ANC) și aliniat la standarde International Coaching Federation (ICF) și European Mentoring and Coaching Council (EMCC), programul dezvoltat de 12Coach - una dintre primele școli autorizate de ANC - are la bază o abordare multidimensională a procesului de formare în coaching.
Școala 12Coach are ca misiune acceptarea omului întreg, ca ipoteză nenegociabilă. Din această perspectivă, cursanții proveniți din diverse medii profesionale, în urma unui proces de înțelegere a modului în care funcționează, intră în contact cu “coachul” prezent în interiorul lor. Școala pune accentul pe formarea de abilități, atitudini și comportamente bazate pe atenția conștientă, autenticitate și responsabilitate, valori pe care își susține angajamentul de a forma studenții pentru A FI COACHI, nu doar a face coaching.
Studenții Școlii beneficiază de expertiza unei echipe de facilitatori formată din cinci coachi acreditați internațional (ICF si IIC), cu o experiență cumulată de peste 7000 de ore de coaching.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/one-2-coach-srl/coala-12-coach-lanseaza-master-mentoring-program-acreditat-icf