Poze Opi 3201

 • Cititorul de coduri de bare 2D Opticon OPI 3201, ideal pentru citirea retetei electronice, disponibil in premiera in Romania!

  Poza: Cititorul de coduri de bare 2D Opticon OPI 3201, ideal pentru citirea retetei electronice, disponibil in premiera in Romania!

 • Lagar disc G.D. 3.2 cu rulment 32011, o piesa indispensabila pentru celebrul tractor U650

  Poza: Lagar disc G.D. 3.2 cu rulment 32011, o piesa indispensabila pentru celebrul tractor U650

 • Pregatirea Parului Pentru Sezonul Rece

  Poza: Pregatirea Parului Pentru Sezonul Rece

 • Dacris a castigat premiul Regional Reseller of the Year in Europa

  Poza: Dacris a castigat premiul Regional Reseller of the Year in Europa

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul opi 3201.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la opi 3201. Pozele pe tema opi 3201 cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul opi 3201, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la opi 3201, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la opi 3201.