S-a lansat a doua versiune a motorului de căutare Publico

Cluj-Napoca - 1 iulie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Destinat în principal persoanelor fizice, motorul de căutare Publico revine cu o nouă înfaţişare, cu o navigare facilă şi intuitivă, cu un sistem de publicitate creat special pentru a genera beneficii maxime, făcând economie de resurse în acelaşi timp.

Lansat în Septembrie 2008, după 8 luni de prezenţă online, Publico a evoluat la versiunea a doua.

Sistemul îmbunătăţit de navigare vine în întâmpinarea tendinţei vizitatorilor de a căuta companiile de care sunt interesaţi direct în judeţul sau oraşul unde aceasta acţionează, restrângând astfel căutarea şi lista rezultatelor obţinute.

Noua înfăţişare a site-ului scoate în evidenţă zonele esenţiale şi subliniază informaţia importantă. Schema cromatica aduce în plus culori calde pentru a crea un mediu vizual plăcut şi comfortabil.

Caseta de căutare de pe homepage vă duce direct la informaţia dorită, fără a fi nevoie de vizitarea secţiunilor siteului. Căutarea se realizează în câmpurile cu numele companiei, domeniul de activitate şi cuvintele cheie, astfel că utilizatorul are acces la informaţie completă şi de calitate, fără a fi nevoit să cunoască dinainte numele firmei.

Sistemul de reclamă permite controlul strict asupra zonelor în care vor fi afişate bannerele, linkurile sau rezultatele sponsorizate. Acestea pot fi plasate în paginile unui anumit judeţ sau oraş, aparând astfel vizitatorilor interesaţi de firmele din acea zonă geografică. La fel se poate ţinti populaţia şi cu ajutorul cuvintelor cheie, companiile având opţiunea de a alege o construcţie semantică ce reflectă domeniul lor de activitate. Astfel, în momentul unei căutari în catalog sunt afişate reclamele concludente pentru acea căutare.

În noua versiune Publico s-a pus accentul pe crearea unei experienţe plăcute pentru vizitator, prin adăugarea şi îmbunătăţirea imaginii, a posibilităţilor de utilizare şi a funcţiilor oferite. Totul a fost realizat cu gândul la persoana din spatele ecranului şi la interacţiunea acestuia cu un motor de căutare specializat pe indexarea companiilor din România.

Despre OPIS Group

Publico.ro oferă înscrierea şi modificarea gratuită a datelor firmelor, navigare pe categorii şi căutare după cuvinte cheie, promovare prin bannere, linkuri si rezultate sponsorizate.

PUBLiCO - Catalogul de firme
Diana Dejan
pr@publico.ro
office@publico.ro