Vezi cat de bine se potrivesc impreuna!

Brasov - 22 octombrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate

Lentilele de contact AIR OPTIX ® şi soluţia de întreţinere OPTI-FREE® RepleniSH® ţi-au pregătit „pachetul special” de toamnă.

Vezi cat de bine se potrivesc impreuna!

6 lentile de contact AIR OPTIX® + 1 soluţie de întreţinere OPTI-FREE® RepleniSH® (300ml)  achiziţionate în perioada 15 Octombrie-15 Decembrie îţi aduc CADOU - soluţia de 120 ml.

AIR OPTIX® -  familia lentilelor de contact lunare care respiră este realizată printr-o tehnologie UNICĂ cu un tratament permanent al suprafeţei cu plasmă. Aceste lentile combină transmisibilitatea ridicată la oxigen, hidratarea de durată şi rezistenţa superioară la depozite, pentru ochi sanatoşi şi confort zi de zi, până la sfârşitul periodei de utilizare.

Atât în viaţa profesională cât şi în cea privată, zilele pot deveni mai lungi şi mai agitate decât ne aşteptăm. Descoperă libertatea oferită de lentilele de contact care pot fi purtate pe tot parcursul zilei, oricât de lungă ar fi ea! Indicate persoanelor cu un stil de viaţă activ!

Lentilele de contact AIR OPTIX® reprezintă o opţiune sănătoasă de corecţie a vederii,  fie că este vorba de miopie sau hipermetopie (Air Optix® Aqua şi Air Optix® Night & Day® Aqua), de astigmatism (Air Optix® for Astigmatism) sau de prezbiopie (Air Optix® Aqua Multifocal).

Ca să te bucuri din plin de proprietăţile lentilelor tale, ai nevoie de un regim de întreţinere adecvat.   Opti-Free® RepleniSH® este soluţia de întreţinere multifuncţională1 cea mai recomandată de specialişti. Sistemul inovator TearGlyde® pe care îl conţine, creşte gradul de hidratare al lentilelor până la 14 ore/zi. Pacienţii îi confirmă proprietăţile2:

Lentilele sunt mai curate si hidratate
    Portul este confortabil
    Confortul este de durata

Air Optix® şi OPTI-FREE® RepleniSH® fac parte din portofoliul de produse pentru îngrijirea vederii Alcon , distribuite în România de Optimed.

* Promoţia este valabilă pt lentilele Air Optix® Aqua,  Air Optix® Night & Day® Aqua, Air Optix® for Astigmatism şi Air Optix® Aqua Multifocal cutii de 3 buc. (2 seturi) sau cutii de 6 buc. (1 set).

1 Date la dosar, Alcon Laboratories Inc.

2 Date studiu disponibile la cerere, Sursa- Alcon Laboratories Inc.

Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel naţional de echipamente pentru oftalmologie şi optometrie, lentile de contact şi soluţii pentru întreţinerea acestora.
Tradiţia companiei şi experienţa profesioniştilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producători internaţionali de renume pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. În prezent, Optimed este reprezentant Alcon în România. De asemenea, Optimed reprezintă şi distribuie produsele unor companii de referinţă precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.
Oferind produse de înaltă calitate, servicii post-vânzare şi consultanţă, Optimed raspunde atât cerinţelor specialiştilor cât şi nevoilor şi exigenţelor consumatorilor.
Pentru mai multe informaţii despre produsele şi promoţiile OPTIMED vizitaţi:
www.optimed.ro sau www.spunedinpriviri.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/optimed/vezi-cat-de-bine-se-potrivesc-impreuna1